Close sidebar
Close sidebar

Alina Gorghiu: Nu suntem la fel de penibili ca cei din PSD, să ne picăm propriul Cabinet

Moţiunea de cenzură a Opoziţiei va avea un singur perdant în orice scenariu şi anume PSD, declară la RFI senatoarea PNL Alina Gorghiu. Ea precizează că liberalii nu vor sprijini demersul social-democraţilor.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alina Gorghiu spune că ”teoretic, n-ar trebui să fie o problemă moţiunea de cenzură pe care PSD a anunţat-o”, iar ”în orice scenariu, acest demers presupune un singur perdant şi anume PSD”.

Citeste si: Unsprezece copii au fost diagnosticaţi cu gripă la sfârşitul săptămânii trecute în Buzău. Patru dintre ei au fost aduşi la Bucureşti.

Întrebată de ce nu vor vota şi parlamentarii PNL moţiunea de cenzură, pentru a deschide calea alegerilor parlamentare anticipate dorite, senatoarea liberală a răspuns: ”Exclus, nu poţi să-ţi baţi joc de votul pe care ţi l-au dat românii şi nici de propriul Guvern. Nu suntem la fel de penibili ca cei din PSD, să ne picăm propriul Cabinet, ăsta este atributul care stă la îndemâna PSD şi a celorlalţi, care vor să voteze o eventuală moţiune de cenzură”.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Doliu în lumea presei. A murit jurnalistul Valentin Gheorghiu

Citeste si: Dezvăluiri șocante ale lui Dincă despre Alexandra! Motivul pentru care a omorât-o cu sânge rece!” Căpătase un tupeu! Nu i-a trebuit decât un pumn” În rechizitoriul oficial, criminalul din Caracal a spus lucruri oribile despre fetele ucise

PSD a anunţat iniţierea unei moţiuni de cenzură ca răspuns la angajarea răspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin. În spaţiul public a fost avansată posibilitatea ca liberalii să voteze moţiunea, pentru a forţa căderea propriului Guvern şi a deschide astfel calea alegerilor parlamentare anticipate, dorite atât de PNL, cât şi de preşedintele Klaus Iohannis, dar şi de USR şi UDMR.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI