Cele două foste concurente au în comun dragostea pentru sport și lupte. Kinga a luptat în cușcă împotriva Roxanei, o fostă concurentă a emisiunii ”Puterea Dragostei”, luptă pe care a și câștigat-o.

Alina a provocat-o pe Kinga la luptă în galele RFX

Într-una din aparițiile sale, Kinga a provocat-o pe iubita lui Radu, Cristina, la o luptă în cușcă:” O provoc pe Cristina pentru că îi ține ocupată inima lui Radu”.

Deși Cristina nu a reacționat la provocarea Kingăi, reacțiile din partea susținătorilor nu au întârziat să apară, Kinga fiind criticată pentru alegerea sa, diferența de greutate și fizic fiind vizibilă între cele două.

Citește și: „Te-am adus la Burj Khalifa la Galați”. Nona și Patrick au avut parte de prima întâlnire romantică în afara „Casei Iubirii”! S-a spus primul „te iubesc”

Deranjată de afirmațiile Kingăi a fost și Alina, care a provocat-o pe Kinga la luptă, ea fiind un adversar pe măsura sa.

Citește și: Nona o amenință dur pe Patricia, iar Andreea Mantea urmează să facă un anunț important în casă

Am un mesaj pentru Kinga. Am observat că ești foarte mândră de victoria cu Roxana și că provoci copile în mediul online.

Eu îți propun să accepți provocarea mea să îți arăt că nu ești o luptătoare atât de bună. Sper să ai puterea de caracter și să-mi accepți provocarea. Nu accept nici scuze, nici refuzuri”, a spus Alina.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Rămâne de văzut decă Kinga va accepta provocarea Alinei de a lupta în galele RFX.

Nona o amenință dur pe Patricia, iar Andreea Mantea urmează să facă un anunț important în casă

Nona se enervează la culme pe Patricia și o amenință pe aceata, iar Andreea Mantea este nevoită să intervină pentru a aplana conflictul, deoarece concurentele nu au ajuns la un numitor comun.
Nona: Tu stai în banca ta, eu stau în banca mea, atât.

Citește și: Patricia nu s-a putut abține din lacrimi: „Eu nu am încercat să influențez pe nimeni! Pe mine nimeni nu mă place!”

Patricia: Dacă nu, ce?

Nona: Vrei să vezi?
Patricia: Da!
Nona: Bine.

Andreea Mantea a observat că lucrurile au scăpat de sub control, iar Patricia o provoacă și mai tare.

Citește și: „Am obosit! Nu mă regăsesc aici!” Ionuț din „Casa Iubirii” traversează clipe grele! Concurentul a dezvăluit motivul pentru care este singur

Andreea Mantea: Dacă aceste amenințări duc la violență, Nona, va trebui să te descalific.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si