Close sidebar
Close sidebar

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inainte sa ajunga la Exatlon, Alina Pana a castigat de trei ori, in 2014, 2015 si 2016, concursul "Bikini Fitness Cipru", a terminat pe locul 8 concursul "Arnold Clasic Europe" si a fost pe locul 3 la concursul "Greek Cup Atena". Toate aceste premii le-a castigat pentru Cipru, tara in care Alina locuia in acea perioada.

Intoarsa de la Exatlon, initial Alina a parut ca ar vrea sa renunte la fitness ca si profesie. “Nu mai vreau sa fiu antrenor de fitness. Adica, am lucrat atatia ani in sali de sport, incat deja pot spune ca acolo imi era casa. Nu mai vreau in domeniul asta, stateam uneori si 17 ore la sala de sport, vreau ceva mai linistit. Asa ca, daca reusesc sa ma angajez in conditiile pe care mi le doresc, imi voi lua apartament aici cat de curand se va putea”, ne spunea frumoasa “Razboinica” in urma cu cateva zile.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Ei bine, se pare ca planurile Alinei s-au schimbat. Acum, ea ar vrea sa participle din nou la concursurile de fitness. Fosta concurenta de la Exatlon si-a intrebat fanii daca ar vrea sa o revada in competitii. “Vreti sa ma vedeti pe scena? Revine “Fitnesista “?! Word Cup-noiembrie! Reprezentam Romania”, le-a transmis Alina Pana.

Cupa Mondiala de Fitness are loc in Romania, in perioada 23-25 noiembrie, la Cluj  Napoca si pentru marele premiu se vor intrece sportivi din peste 50 de tari.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI