Close sidebar
Close sidebar

Aliodor Manolea, parapsihologul lui Traian Băsescu, a ajuns să fie executat silit EXCLUSIV

Aliodor Manolea a fost un personaj principal în alegerile prezidențiale din 2009, când a făcut parte din echipa președintelui Traian Băsescu.

Petru Luca,

Aliodor Manolea (medalion) a fost un sprijin de nădejde pentru Băsescu

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aliodor Manolea a fost un personaj principal în alegerile prezidențiale din 2009, când a făcut parte din echipa președintelui Traian Băsescu, învingător la mustață în fața lui Mircea Geoană. Devenit celebru pentru faptul că ar fi activat o flacăra violet care l-ar fi protejat pe Băsescu și l-ar fi atacat energetic pe rivalul Geoană, Manolea a dispărut apoi discret din peisaj.

Citeste si: Iubitul Elenei Udrea a fost amendat de Poliție, dar își caută dreptatea în instanță! Adrian Alexandrov va afla verdictul peste câteva zile! EXCLUSIV

Ulterior, despre Aliodor Manolea a apărut informația că a dat în judecată două bănci, de la care împrumutase în total aproape 300.000 de franci elvețieni, parapsihologul pretinzând în instanță ca ratele creditelor să fie calculate la cursul de schimb din momentul semnării contractului, nu la cursul de schimb din acele momente, când francul elvețian se devalorizase enorm. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Aliodor Manolea a fost un personaj important la alegerile din 2009

La un moment dat, acum 3 ani, demersul lui Aliodor Manolea a fost încununat de succes, așa că banca a trebuit să îi returneze suma de 36765 franci elvețieni. Din păcate pentru Manolea, acum câteva luni Judecătoria Ploiești a decis executarea silită a parapsihologului într-un alt dosar cu miză financiară importantă, în care ”petent” era un Birou Executor Judecătoresc. 

”Solutia pe scurt: Admite cererea. Incuviintează executarea silită in temeiul titlului executoriu. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea solutiei la dispozitia părtilor prin mijlocirea grefei instantei”, așa sună decizia finală a instanței

Aliodor Manolea a fost și psihologul lotului olimpic feminin de gimnastică la Olimpiada de la Londra, din 2012

Aliodor Manolea (65 de ani) este lector și conferențiar universitar la Universitatea Hyperion, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, după ce predase și la catedra similară a Universității București.

De menționat ar fi și faptul că Aliodor Manolea se mândrește cu colaborări și pe latura sportivă, fiind inclus în lotul oficial de gimnastică feminină al României prezent la Olimpiada de la Londra, din 2012, unde a avut rolul de psiholog. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI