Close sidebar
Close sidebar

Alpay, după faptă și răsplată

În această seară, în noul episod din “Melek”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, o regăsim pe Vildan prinsă în ”jocul” lui Kenan, iar evenimentele ce se derulează între aceștia afectează întreaga familie Șirhan.

Madalina Grigore,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Odată cu apariția scrisorii de la Kenan, adresată lui Vildan, familia Șirhan reacționează vehement, considerând că femeia ar avea o relație cu cel care se face vinovat de răpirea, în trecut, a tinerilor Omer și Defne. Vildan încearcă inutil să se disculpe, invocând faptul că nu are nicio legătură cu Kenan, dar tensiunile continuă să crească în sânul familiei Șirhan. Nimeni nu banuiește, însă, că sentimentele de iubire pe care Kenan le nutrește pentru Vildan sunt sincere…

Un nou episod din serialul Melek

În plan paralel, Kenan urmează a face pasul decisiv în răzbunarea pregătită, cu minuțiozitate, lui Alpay. Cel din urmă este convins că în foarte scurt timp va părăsi țara, cu ajutorul lui Kenan, și nimeni nu îl va mai putea pedepsi pentru faptele sale teribile asupra familiilor Șirhan

și Karadag.

În episodul anterior, la întâlnirea cu Funda, Kerem își iese din minți și mai că o atacă pe soția tatălui său, considerând-o vinovată de moartea iubitei sale, Ikra. Însărcinată fiind, starea lui Funda se înrăutățește și ajunge la spital.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În urmă unor complicații ale sarcinii, Funda va avea enorm de suferit și îl acuză pe Kerem de tragedia prin care este nevoită să treacă.

Alpay continuă să stea ascuns în locul pus la dispoziție de către Kenan, însă cel din urmă are grijă ca traiul acestuia să fie un calvar. Deși și-a “reabilitat” imaginea în ochii membrilor familiilor Șirhan și Karadag, Kenan continuă seria uneltirilor în ceea ce-i privește pe dușmanii săi de moarte.

Defne va avea parte de un nou șoc atunci când află că soțul său vrea să părăsească orașul, iar Zumrut suferă teribil de dorul nepotului său.

Cum reușește Kenan să se răzbune pe cuplul Alpay- Funda, pentru faptele acestora din trecut, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Melek”, difuzat numai la Kanal D. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI