Altex deschide cel mai mare magazin de tehnologie din România, în zona București-Nord

București, România – 30 iulie 2024 - Altex, liderul pieței de electro-IT din România, a inaugurat cu succes cel mai mare magazin de tehnologie din România, situat în zona București-Nord. Această deschidere reprezintă un nou pas înainte pentru companie și oferă un cadru inovator pentru clienții pasionați de tehnologie.

Alis Pop, marți 30 iulie 2024 , 11:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Noul magazin Altex din București-Nord oferă o experiență de cumpărături fără precedent, aliniindu-se la standarde internaționale și punând la dispoziție o gamă vastă de produse tehnologice de ultimă generație. Cu o suprafață de peste 6.000 de metri pătrați, acest magazin devine un adevărat punct de atracție pentru toți vizitatorii interesați de gadgeturi și inovație.

Printre elementele de atracție ale noului magazin se numără o selectie de branduri de top, expoziții interactive și spații de testare a produselor care încurajează interacțiunea directă cu tehnologia modernă. In magazinul Altex București-Nord, clientii pot explora cele mai recente gadgeturi, electrocasnice inteligente și soluții tehnologice adaptate nevoilor moderne.

Programul magazinului este de luni până duminică între orele 9:00 – 21:00.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 135 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile. Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Vești proaste pentru unii pensionari din România! Motivul pentru care aceștia riscă să... Vești proaste pentru unii pensionari din România! Motivul pentru care aceștia riscă să nu primească pensiile la timp
spotmedia.ro
Analiză: Doborârea rachetelor în timp ce lași lansatoarele intacte e ca și cum ai lovi... Analiză: Doborârea rachetelor în timp ce lași lansatoarele intacte e ca și cum ai lovi țânțarii fără să închizi geamul
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si