Close sidebar
Close sidebar

Altex si Media Galaxy fac angajari in toata Romania. Ofera salarii care depasesc 2.000 de lei

Unul dintre cele mai mari branduri de electro-IT din Romania, Altex Romania, a anuntat ca vrea sa angajeze peste 450 de persoane care sa lucreze in magazinele Altex si Media Galaxy din intreaga tara.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Orasele in care sunt disponibile cele mai multe posturi sunt: Bucuresti, Sibiu, Arad, Ploiesti, Brasov, Oradea, Satu Mare, Iasi si Buzau.

Posturile pentru care se cauta oameni sunt de consultant vanzari (peste 380 de posturi), casier (peste 35 de posturi), manager financiar (peste 10 posturi), director adjunct de magazin (peste 25 de posturi).

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Pentru pozitiile deschise, cei de la Altex Romania, ofera salarii cuprinse intre 1.500 si 2.700 de lei, in functie de pozitia ocupata in cadrul magazinului.

Mai multe detalii despre acest subiect ai AICI.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI