Drew Sollenberger, un bărbat asexuat în vârstă de 38 de ani din Maryland este tatăl biologic al 25 de copii, fără să aibă vreodată relații sexuale, pe care le detestă.

Citește și: Gestul revoltător al unei mame! Femeia, vegană, refuză să o scape pe fiica sa de păduchi. „Eu nu omor ființe vii”

Virginul Drew Sollenberger este un donator prolific de spermă, face acest lucru de 16 ani, ceea ce a dus la 25 de sarcini de succes pentru femei din întreaga Americă.

Virginul de 38 de ani nu simte atracție pentru alte persoane

Inginerul de software și-a dat seama de la vârsta de 22 de ani că este a-sexuat, adică nu simte atracție romantică sau fizică față de nicio persoană, fie femeie sau bărbat.

Totuși, în mod ciudat, el și-a dorit întotdeauna să fie tată încă de când era adolescent, arată sursa citată.

Citește și: O îngrijitoare și-a abandonat bebelușul la gunoi de frică să nu-și piardă locul de muncă. Cazul care a șocat Italia. „Mi-a fost teamă”

Dragostea lui pentru copii a început când sora lui mai mare a rămas însărcinată la 18 ani și și-a petrecut câțiva ani ajutând-o să aibă grijă de copilul său.

„Mi-am dat seama că iubesc cu adevărat copiii”, a spus el pentru DailyMail.com.

De îndată ce a putut, a început să facă voluntariat cu copiii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Drew Sollenberger, un bărbat asexuat în vârstă de 38 de ani

Drew Sollenberger, cu trei dintre copiii săi

Drew Sollenberger: "Nu m-am întâlnit cu nimeni, nu mi-am dorit niciodată asta" 

„Singura mea nemulțumire a fost că voluntariatul pe care l-am avut a fost mai degrabă pe termen scurt. Îmi plăcea să am grijă de un copil, mă implicam în această activitate, dar copilul pleca și își vedea mai departe de viața lui", a povestit americanul.

„A fost distractiv, dar nu eram sigur că are un impact pe termen lung – copiii nu aveau de gând să-și amintească de mine”.

Dar dorința lui de a deveni tată a intrat în conflict cu sexualitatea lui.

Drew Sollenberger a spus: „Pur și simplu, nu m-am întâlnit cu nimeni, nu mi-am dorit niciodată, nu am întâlnit niciodată pe nimeni care să mă intereseze, dar sunt foarte bine așa, dar asta m-a împiedicat să fiu un tată tradițional. Și asta m-a supărat".

Drew Sollenberger, un bărbat asexuat în vârstă de 38 de ani

Drew Sollenberger, un bărbat asexuat în vârstă de 38 de ani

Drew Sollenberger s-a gândit să plătească pentru o mamă surogat, dar a decis că acesta din urmă nu este o opțiune, deoarece însemna să plătească mulți bani care pot fi folosiți mai bine:

„Aș putea, dar nu voi face. Sunt vieți multiple care ar putea fi salvate cu acești bani; nu este o bună utilizare a banilor".

Apoi a luat decizia să devină donator de spermă. Acum are un contact regulat cu opt dintre copiii pe care i-a conceput parțial, văzându-i aproximativ o dată pe lună pentru a petrece timp în casele lor sau pentru a merge la plajă cu ei.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Inițial mi-am dorit mult contact [cu copiii]. M-am retras după aceea din mai multe motive", a povestit el. Potrivit americanului, a început să ceară mai puțin contact pentru că și-a dat seama că femeile îl mint.

Drew Sollenberger, un bărbat asexuat în vârstă de 38 de ani

Drew Sollenberger, un bărbat asexuat în vârstă de 38 de ani

„Oamenii te mint și îți spun că vor să vii mai des, deși nu vor asta. Așa că e mai bine să le spun din start: voi fi exact tatăl pe care îl dorești pentru copilul tău, mai bine așa decât să-mi fac eu speranțe și apoi să fiu dezamăgit din nou și din nou".

Faptul că este virgin pare să fie un lucru în favoarea lui. El a spus că femeile, în special cele cu parteneri de sex masculin, preferă să știe că el nu face sex.

Dintre copiii pe care are voie să-i vadă, cel mai mare are nouă ani, iar cel mic are un an și jumătate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si