Marius Bodochi (61 de ani) este unul dintre actorii consacrați în lumea artistică autohtonă. În primăvara anului trecut, actorul clujean a fost desemnat câștigător al concursului de proiecte de management al Teatrului Dramaturgilor Români, obținând nota 8,66 în contextul în care proiectul lui Bodochi a fost singurul intrat în competiție. 

Citeste si: Oana Pellea continuă să se bată prin tribunale pentru moștenirea familiei! Celebra actriță are acum o ”revendicare imobiliară” EXCLUSIV

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Înființat în 2016 Teatrul Dramaturgilor Români l-a adus astfel pe Bodochi într-o postură nouă, cel puțin până în 2023, când âi expiră actualul contract de manager. În acest context, Bodochi a trebuit să-și publice și declarația oficială de avere, în care au fost trecute toate veniturile celebrului actor. Astfel, din contractul pe care îl are la Teatrul Național din București, Bodochi încasează anual suma de 111.048 lei, adică 9254 lei pe lună. La acest venit se adaugă o mulțime de colaborări din activități independente, 14 la număr, care îi mai aduc lui Bodochi un venit anual de 139.024 lei, adică 11585 lei pe lună. În total, Bodochi a încasat în fiecare lună suma de 20839 lei, circa 4250 de euro. 

Marius Bodochi câștigă lunar o sumă considerabilă, dar are și o pensie de 954 de lei 

La acest total se adaugă și pensia încasată de Marius Bodochi, 11448 lei anual, adică 954 lei pe lună. În documentul oficial Bodochi a mai trecut și faptul că deține un apartament într-o comună din județul Ilfov, dar și că este proprietarul unei mașini achiziționate în 2017. 

Bodochi
Marius Bodochi, actorul manager

Marius Bodochi s-a născut la Cluj, în anul 1959, și a absolvit Institutul de Teatru din Târgu Mureș în anul 1982.

El a debutat pe scena Teatrului Național din Cluj-Napoca și face parte din trupa Teatrului Național ”I. L.Caragiale” din București din anul 2004, fiind considerat unul dintre marii actori contemporani. Bodochi a obținut numeroase distincții, devenind în 2008 și cetățean de onoare al municipiului Cluj- Napoca. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si