Close sidebar
Close sidebar

Am aflat de unde are Valentin Chis, dansatorul de la Exatlon, porecla de “Bruce”? Ce proiect a abandonat pentru a pleca la competitia din Republica Dominicana

Valentin Chis, poreclit “Bruce”, coregraf si dansator profesionist, este noul membru al echipei Faimosilor de la Exatlon.

Catalina Lohan,


DISTRIBUIE
acest articol

Valentin Chis “Bruce” a intrat in competitia Exatlon in urma cu o saptamana, el inlocuindu-l pe Andrei Stoica, luptatorul ce a trebuit sa plece din cauza unei accidentari la genunchi.

Valentin Chis este cunoscut de toata lumea ca “Bruce”, acesta fiind si numele de scena al dansatorului, care a lucrat cu multi artisti de la noi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Diana, iubita concurentului de la Exatlon, ne-a dezvaluit de unde are dansatorul aceasta porecla. “In urma cu mai multi ani, a facut parte din baletul unui show tv, iar colegii i-au spus ca danseaza precum se lupta Bruce Lee.

Si de atunci, toata lumea i-a spus Bruce, iar lui i-a placut, asa ca l-a insusit si ca nume de scena”, ne-a spus Diana.

Iubita lui Bruce, care este si ea dansatoare profesionista, ne-a povestit si la ce proiecte a renuntat tanarul pentru a pleca la Exatlon. “ Juca intr-un musical, pe care il pregatea acum, insa a fost inlocuit de un coleg.

Tot inainte de a pleca la Exatlon pregatea si noul album al celor de la Mandinga”, ne-a spus Diana despre Valentin Chis “Bruce”, concurentul de la Exatlon.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI