Pentru pregatirea acestui preparat avem nevoie de carne d epoc, sare, piper, oua, faina si ulei.

"Se foloseste capacul de porc (partea superioara a pulpei). Se bate usor pe un tocator de lemn, nu tare pentru a nu-i zdrobi fibra, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa in frigider pentru aproximativ o ora. Se tavalesc bine prin faina si se lasa pe patul de faina fiecare bucata timp de cinci minute.

Apoi se trec printr-un ou  batut, condimentat si el cu putina sare si piper. Apoi se frig in tigaia cu ulei la flacara mijlocie spre mare. Cand sunt gata se scot pe un servetel de hartie pentru a absorbi eventualul surplus de ulei”, explica bucatarul Jekel Jozsef Frederik, potrivit adevarul.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si