Pentru pregatirea acestui preparat avem nevoie de carne d epoc, sare, piper, oua, faina si ulei.
"Se foloseste capacul de porc (partea superioara a pulpei). Se bate usor pe un tocator de lemn, nu tare pentru a nu-i zdrobi fibra, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa in frigider pentru aproximativ o ora. Se tavalesc bine prin faina si se lasa pe patul de faina fiecare bucata timp de cinci minute.
Apoi se trec printr-un ou batut, condimentat si el cu putina sare si piper. Apoi se frig in tigaia cu ulei la flacara mijlocie spre mare. Cand sunt gata se scot pe un servetel de hartie pentru a absorbi eventualul surplus de ulei”, explica bucatarul Jekel Jozsef Frederik, potrivit adevarul.ro.
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: Care sunt scenariile pentru turul 2. Oferta Elenei Lasconi: Guvern PSD-PNL-USR-UDMR. Varianta lui Georgescu: Guvern AUR- antena3.ro
Citeste si: Cine sunt românii care l-au votat pe Călin Georgescu. A fost ales de mulți cu studii primare sau medii- wowbiz.ro