Pasul 1 este rezolvat. Asa ca nu mai pierdem vremea si ne apucam de gatit. Gospodina noastra are o gramada de secrete pentru pancovele perfecte.

„La orice aluat ca sa fie  pufos si galben, frumos, trebuie sa luam albusurile, albusile intaresc aluatul”, spune gospodina.

Se adauga apoi laptele caldut, ca sa dospeasca mai repede maiaua. Se adauga apoi aromele, lamaia si vanilia, iar la final drojdia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

 

ALUAT  DOSPIT DE 2 ORI

„Acum o sa trebuiasca sa lasam la dospit fara faina si dupa ce aluatul este dospit, se framanta maiaua asta sa fie crescuta drojdia”,  mai spune gospodina.

Imediat ce maiaua dospeste adaugam si faina cat sa se formeze o coca numai buna de intins. Se lasa apoi inca o jumatatea de ora la dospit.

Intindeti o patura de aluat si taiati in forme gogosile.

„Trebuie sa le mai lasam 10 minute sa dospeasca asa cum sunt si pe urma le dam la copt”, spune gospodina.

Prajiti-le in ulei incins si umpleti-le cu gem. Desi arata ca si cele cumparate, gustul este mult mai bun! Daca nu ne credeti, ascultati degustatorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si