O străbunică în vârstă de 92 de ani susține că oamenii cred adesea că are jumătate din vârsta ei și spune că secretul ei pentru a păstra strălucirea tinerească este un produs ieftin de piele, care costă doar 2 euro.

Citește și: VIDEO. Bărbatul care plătește anual 2 milioane de euro ca să revină la vârsta de 18 ani își injectează acum sângele fiului său

Joan Richmond-Woodhouse, o croitoreasă pensionară originară din Blackburn, Lancashire, a spus că se simte ca la 21 de ani, potrivit publicației Mirror.

Citește și: O soție de milionar din Dubai se plânge că îî cumpără soțul prea multe lucruri. "Este rău să fii căsătorită cu un om bogat"

„Nu știu cum să mă comport ca o bătrână de aproape 100 de ani – pur și simplu mă comport la fel ca atunci când aveam 21 de ani", afirmă femeia.

Joan Richmond-Woodhouse

Joan Richmond-Woodhouse merge des la plajă

"Oamenii sunt întotdeauna șocați când le spun vârsta mea"

„Întotdeauna am arătat mai tânără, iar oamenii sunt întotdeauna șocați când le spun vârsta mea, deoarece nu arăt, nu vorbesc și nu mă port ca și cum aș avea 92 de ani. Nu fac nimic special pentru a rămâne tânăr – îmi plac plăcintele și mâncarea englezească, chiar și când sunt în Spania mănânc tot asta.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Femeia a continuat: „Îmi place să port bikini și să merg la plajă cu nepoata mea".

Femeia care postează pe TikTok sub numele de utilizator @joansumner1930- a spus: „M-am născut pe 6 septembrie 1930. După război, când aveam vreo 16 ani, tocmai ieșise crema Nivea și prietenul meu tocmai a venit la acasă și ea a spus: "Această cremă tocmai a ieșit. Încearcă-o, este genială". „Așa că am folosit crema Nivea de ani și ani și ani. Acum toți cei pe care îi cunosc folosesc aceași cremă ca și mine.”

„Întotdeauna am arătat mai tânără"

„Întotdeauna am arătat mai tânără"

[Sursa foto: TikTok]

Bunica care s-a trezit asaltată de comentarii de la oameni cărora nu le vine să creadă vârsta ei reală a împărtășit secretul aspectului ei tineresc- și totul ține de un produs de îngrijire a pielii de bază.

Joan a spus că nu „face nimic special” pentru a rămâne tânără și că își petrece cea mai mare parte a timpului în Spania însorită. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Joan Richmond-Woodhouse, în vârstă de 92 de ani, a susținut că oamenii nu o cred niciodată când le spune vârsta ei, deoarece mulți insistă că arată mai mult ca o femeie în vârstă de 50

de ani decât cu cineva care are aproape 100 de ani.

@joansumner1930 Replying to @kristenholmes6 Grandma Joan's take on surgery/botox #grandmasoftiktok #grandma #botox #surgery ♬ Oh, Pretty Woman- Roy Orbison

„Cred că acesta trebuie să fie secretul meu pentru aspectul meu tânăr: faptul că pur și simplu iubesc viața și nu am avut niciodată mentalitatea de a fi bătrân”, mai spune femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si