Stephanie Hanson a renunțat la căsnicia ei de 10 ani, după o vacanță cu fetele în Grecia care i-a schimbat total perspectiva, potrivit The Mirror.  

Citește și: VIDEO-Prințesa Kate a recunsocut că fotografia a fost editată! Palatul s-a văzut nevoit să ceară scuze în mod public. „La fel ca mulţi fotografi amatori, experimentez și eu ocazional editarea''

Britanica a plecat în vacanță pentru a-și sărbători ziua de naștere, când a schimbat prefixul la 40 de ani, dar nu se aștepta ca viața ei să se schimbe total după vacanță.

Vacanța fericită în Grecia, "terapie de cuplu" pentru femeia din Liverpool

O vacanță distractivă între fete s-a transformat într-o călătorie de coșmar pentru Stephanie Hanson.

Mama a patru copii a părăsit Anglia căsătorită și s-a întors pregătită pentru divorț, arată sursa citată.

Stephanie, din Liverpool, și-a sărbătorit în stil propriu cea de-a 40-a aniversare cu o vacanță în Kefalonia, Grecia.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În timp ce se distra nemaipomenit cu prietenele ei cele mai bune a aflat ceva care a făcut-o să își dea seama brusc că s-a năruit căsnicia ei.

Deși plecase muțumită de relația pe care o avea cu soțul ei, abia când a fost departe de stresul vieții de zi cu zi și-a dat seama că nu mai avea dorința de a fi cu el.

Femeia a povestit ulterior că și-a dat seama cât de nefericită devenise și, de îndată ce s-a întors în țară i-a spus soțului ei că s-a terminat căsnicia lor!

"Nu m-a susținut deloc"

Femeii îi era foarte dor de copiii ei, dar nu același lucru se putea spune despre soțul ei, la care nu s-a gândit decât în sens negativ.

În vacanță și-a dat seama cât de nefericită era în timpul obișnuit al vieții de cuplu. Ajunsă la o greutate corporală exagerată și în „cea mai proastă formă a vieții ei”, Stephanie a spus că este hotărâtă să redevină sănătoasă și să înceapă un nou capitol.

După vacanță, britanica s-a decis să înceapă o viață nouă

[Sursa foto: Mirror.co.uk]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Imediat ce a ajuns înapoi în Marea Britanie, Stephanie i-a spus soțului ei că căsătoria lor s-a încheiat.

„M-am gândit, în timp ce eram plecată, că mi-au fost cu adevărat dor de copii, dar nu mi-a fost dor de soțul meu.

Eram în cea mai proastă formă a vieții mele și mi-am dat seama, că trăiesc neglijent. Eram nefericită – așa că am făcut ceva în privința asta”, a explicat britanica.

Femeia din Liverpool a considerat că soțul ei nu a susținut-o deloc în planurile de schimbare a stării de sănătate fizică și mintală și de ieșire din depresie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si