Tânăra de 22 de ani, pe nume Lyd, a împărtășit un montaj foto pe platforma de socializare, în care a relatat totul, de la consecințele imediate ale greșelii făcute până la durerile crunte și la recuperare.

Citește și: Un necunoscut a tras cu arma de la balcon, la întâmplare, într-o maşină care aştepta la semafor

Influencerul american a distribuit clipul, care acum are 5 milioane de vizualizări și peste 500.000

de comentarii, cu legenda: „Citiți eticheta înainte de a folosi sticluța!”.

Citește și: VIRAL. Fotomodelul de 27 de ani a purtat o ținută "aproape inexistentă" pe un yacht

Prima imagine din videoclipul viral îi arată ochiul lipit cu legenda: „Am ajuns la spital de urgență după ce am confundat sticla de superglue cu picăturile pentru ochi și mi-am lipit ochiul”.

Ochiul lipit cu superglue

Ochiul lipit cu superglue

[Sursa foto: TikTok]

A ajuns în operație pentru deslipirea ochiului

Femeia a povestit cum a mers la spital după ce a folosit accidental superglue în loc de picăturile ei pentru ochi, potrivit NY Post.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Tânăra Lyd a împărtășit o imagine a ei întinsă pe un pat de spital, fiind tratată de medici și asistente care au încercat diferite metode pentru a-și deschide ochiul.

Citește și: Bebeluș ucis la naștere de medici/ ”Ești trează, mamă? Hai să ne luăm rămas bun de la fiica ta”

„M-au pus să aplic un unguent care se descompune și dizolvă lipiciul”, a scris ea peste fotografia cu crema ei pentru frecare peste ochi.

„Nu a funcționat, așa că au intrat în operație ca scoată lipiciul încercând să-mi deschidă ochiul”, a adăugat ea în continuare.

"Am folosit superglue în locul picăturilor de ochi".

"Am folosit superglue în locul picăturilor de ochi".

[Sursa foto: TikTok]

"Mă doare atât de tare"

Lyd a arătat apoi imagini cu ochiul ei, iar albul ochilor ei era acum roșu și galben. „Mă doare atât de mult”, a conchis ea.

Ea a adăugat mai târziu în comentarii că vederea ei „nu este încă în cea mai bună condiție”, dar i s-au prescris picături pentru ochi cu antibiotice pentru a ajuta la tratarea afecțiunii din globul ocular.

Citește și: Surpriză neașteptată pentru o bătrână din Italia! Bandata, care i-a furat o sumă importantă de bani, i-a restituit-o după patru ani

„Ce caută super-lipiciul lângă  tubul cu picăturile tale pentru ochi? Aceasta este întrebarea adevărată”, a întrebat-o un comentator pe TikTok.

Lyd a explicat apoi cum s-a produs greșeala, spunând că s-a trezit în miezul nopții pentru a-și folosi picăturile pentru ochi și a folosit din greșeală tubul cu superglue...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si