Actrița franceză Emmanuelle Béart a fost victimă a incestului în copilărie, a dezvăluit ea într-un film documentar, potrivit BBC News.

Emmanuelle Béart, care a câștigat un premiu César pentru filmul "Manon des Sources" din 1986, nu își numește presupusul agresor în documentarul intitulat "Such A Resounding Silence", pe care l-a co-regizat.

Citește și: A murit Betty Ann Bruno. Celebra actriță din „Vrăjitorul din Oz” s-a stins la 91 de ani: „Inima i s-a uzat”

Béart a spus că inițial nu a vrut să vorbească despre ea însăși, ci doar despre alți supraviețuitori ai incestului care sunt prezentați în filmul documentar.

„Dar onestitatea și curajul lor m-au făcut să vreau să vorbesc și eu”, a precizat actrița.

Vorbind la o conferință de presă de marți, co-directorul Anastasia Mikova lea declarat reporterilor că presupusul atacator nu este tatăl lui Béart, potrivit agenției de presă Agence France Presse.

Victima incestului timp de 4 ani

Vorbind în numele actriței, care nu a fost prezentă, Mikova a spus că Béart nu-și va numi agresorul, deoarece nu aceasta este „abordarea filmului”.

Citește și: "Așa arăt cu părul cărunt". O actriță de 50 de ani, câștigătoare de premii Oscar, de nerecunoscut după ce nu și-a mai vopsit părul blond

Documentarul a fost proiectat la evenimentul de presă, iar vocea lui Béart s-a auzit în afara ecranului, adresându-se presupusului ei abuzator:

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Din moment ce tatăl meu, mama mea și prietenii mei nu au observat nimic, puteai să faci asta din nou și din nou, iar tu ai făcut-o, timp de patru ani."

Actrița franceză Emmanuelle Béart

Actrița franceză Emmanuelle Béart

Emmanuelle Béart, salvată de bunică

Conform proprilor ei declarații, actrița a fost „salvată” de bunică din calvarul prin care a trecut în copilărie. Documentarul va fi difuzat pe canalul francez M6 pe 24 septembrie.

Vedeta franceză, în vârstă de 60 de ani, a apărut în zeci de filme de când a devenit celebră ca fiică răzbunătoare, alături de Yves Montand, în filmul "Manon des Sources".

Alături de câștigarea unui premiu César, Beart a mai fost nominalizată pentru cele mai bune premii de film din Franța de alte șapte ori.

Béart este probabil cel mai bine cunoscută publicului internațional pentru rolul agentului FMI Claire Phelps în hit-ul de la Hollywood din 1996, "Mission: Impossible", alături de Tom Cruise.

Ea a jucat și în Vinyan (2008) alături de Rufus Sewell, despre părinții îndoliați de tsunami-ul asiatic din 2004.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si