Close sidebar
Close sidebar

"Am fost abuzată timp de 4 ani". O actriță cunoscută face dezvăluiri șocante

O actriță extrem de cunoscută a făcut dezvăluiri șocante într-un film documentar pe care l-a produs împreună cu o altă regizoare. Ea și-a făcut curajul de a mărturisi că a fost victima incestului în copilărie, o situație revoltătoare care s-a prelungit pe o perioadă de patru ani. Bunica ei a fost cea care a salvat-o din calvarul care putea să-i schimbe pentru totdeauna destinul.

Sorin Negru,

Actrița franceză Emmanuelle Béart


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Actrița franceză Emmanuelle Béart a fost victimă a incestului în copilărie, a dezvăluit ea într-un film documentar, potrivit BBC News.

Emmanuelle Béart, care a câștigat un premiu César pentru filmul "Manon des Sources" din 1986, nu își numește presupusul agresor în documentarul intitulat "Such A Resounding Silence", pe care l-a co-regizat.

Citește și: A murit Betty Ann Bruno. Celebra actriță din „Vrăjitorul din Oz” s-a stins la 91 de ani: „Inima i s-a uzat”

Béart a spus că inițial nu a vrut să vorbească despre ea însăși, ci doar despre alți supraviețuitori ai incestului care sunt prezentați în filmul documentar.

„Dar onestitatea și curajul lor m-au făcut să vreau să vorbesc și eu”, a precizat actrița.

Vorbind la o conferință de presă de marți, co-directorul Anastasia Mikova lea declarat reporterilor că presupusul atacator nu este tatăl lui Béart, potrivit agenției de presă Agence France Presse.

Victima incestului timp de 4 ani

Vorbind în numele actriței, care nu a fost prezentă, Mikova a spus că Béart nu-și va numi agresorul, deoarece nu aceasta este „abordarea filmului”.

Citește și: "Așa arăt cu părul cărunt". O actriță de 50 de ani, câștigătoare de premii Oscar, de nerecunoscut după ce nu și-a mai vopsit părul blond

Documentarul a fost proiectat la evenimentul de presă, iar vocea lui Béart s-a auzit în afara ecranului, adresându-se presupusului ei abuzator:

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Din moment ce tatăl meu, mama mea și prietenii mei nu au observat nimic, puteai să faci asta din nou și din nou, iar tu ai făcut-o, timp de patru ani."

Actrița franceză Emmanuelle Béart

Emmanuelle Béart, salvată de bunică

Conform proprilor ei declarații, actrița a fost „salvată” de bunică din calvarul prin care a trecut în copilărie. Documentarul

va fi difuzat pe canalul francez M6 pe 24 septembrie.

Vedeta franceză, în vârstă de 60 de ani, a apărut în zeci de filme de când a devenit celebră ca fiică răzbunătoare, alături de Yves Montand, în filmul "Manon des Sources".

Alături de câștigarea unui premiu César, Beart a mai fost nominalizată pentru cele mai bune premii de film din Franța de alte șapte ori.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Béart este probabil cel mai bine cunoscută publicului internațional pentru rolul agentului FMI Claire Phelps în hit-ul de la Hollywood din 1996, "Mission: Impossible", alături de Tom Cruise.

Ea a jucat și în Vinyan (2008) alături de Rufus Sewell, despre părinții îndoliați de tsunami-ul asiatic din 2004.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI