Un student din Marea Britanie "a murit timp de 25 de minute” după ce a suferit arsuri solare severe, care i-au scos în evidență o afecțiune cardiacă gravă, nedetectată anterior.

Citește și: "Capsula morții", interzisă în Elveția după ce noul val de sinucideri a speriat autoritățile. Ce este "sarcofagul" care te ucide în câteva secunde

Charlie Vincent era în prima zi de lucru ca profesor de canotaj într-o tabără de vară din New Hampshire, în SUA, când expunerea la soare l-a trimis direct la spital, cu arsuri de

gradul doi la picioare.

Studentul a fost "mort" timp de 25 de minute

Organizatorii taberei l-au dus pe tânărul de 20 de ani la un spital din apropiere, unde s-a descoperit că avea și pete specifice pneumoniei pe plămâni.

Charlie Vincent, student la film la Universitatea De Montford din Leicester, a fost operat de infecție respiratorie, dar familia sa a povestit ulterior ce complicații au apărut în mod neașteptat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

În timpul operației tânărul a suferit un stop cardiac, un mini-accident vascular cerebral și inima i s-a oprit timp de 25 de minute.

A fost declarat "mort" timp de 25 de minute, după expunere prelungită la soare

Charlie Vincent, alături de mama sa.

[Sursa foto: Twitter]

Afecțiune medicală rară, descoperită din întâmplare

Sora lui Charlie, Emily, în vârstă de 24 de ani, a spus că medicii au descoperit că fratele ei are o inimă mărită, afecțiune cunoscută și sub numele de cardiomegalie, care face ca inima să lucreze mai mult decât în ​​mod normal.

Medicii bănuiesc că studentul avea această problemă medicală de la naștere, dar a fost nevoie de „ceva ca o infecție respiratorie” pentru a o descoperi.

Charlie Vincent a petrecut aproximativ o săptămână într-o comă indusă, medicii temându-se că va avea nevoie de un transplant urgent pentru inimă și ambii rinichi.

Dar după o recuperare „miraculoasă”, acest lucru s-ar putea să nu mai fie necesar. Nu este exclus, totuși, să fie nevoie în viitor de un transplant de inimă, însă la o „dată mult mai îndepărtată”, după cum a spus soraa pacientului, Emily.

Charlie Vincent, din Irthlingborough, Northamptonshire, și părinții săi, Joe și Sue, urmează să se întoarcă joi în Marea Britanie pentru a-și continua recuperarea mai aproape de casă, la Spitalul General din Northampton.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si