Fostul agent CIA John Ramirez a declarat că a întâlnit odată un „extraterestru reptilian” și a găsit chiar urme de gheare pe brațul său.

Citește și: Premieră istorică- primele imagini în direct cu planeta Marte

De asemenea, el susține că unii dintre oamenii cu care te întâlnești „nu sunt ceea ce crezi tu că sunt”. 

Citește și: VIDEO. Imagini înfricoșătoare dintr-un "hotel bântuit" de 500 de ani. Fantoma se aude vorbind: "Suntem prieteni?”

Fostul agent de top al CIA a susținut că s-a întâlnit odată față în față cu un „extraterestru reptilian”, potrivit Daily Star. Conform sursei citate, John Ramirez este încrezător că ei „umblă nestingheriți printre noi”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Oficialul a făcut afirmații îndrăznețe în timpul unui interviu pe canalul YouTube "In the Wyrde" cu Holly Wood.

"Reptilienii ne-au ajutat să evoluăm ca rasă"

„Am avut o experiență negativă cu o ființă pe care cei mai mulți oameni ar descrie-o drept „reptiliană”, a explicat el.„Venea din sufragerie în dormitorul meu – mă luptam cu ea, o loveam cu pumni și aveam urme de gheare în dimineata urmatoare", a spus fostul agent secret.

Ramirez este descris de Daily Star ca fiind un ofițer CIA pensionat, care a lucrat în domeniul informațiilor și a fost specialist în informații de semnal în Marina Statelor Unite.

Citește și: VIDEO. Vas de croazieră de lux, scufundat în "triunghiul Bermudelor" din Egipt. Clipe de coșmar pentru bogătașii de la bord

El și-a făcut o carieră recentă vorbind despre întâlnirile cu extratereștri și acum este considerat expert în domeniu, după ce a petrecut 25 de ani lucrând pentru CIA.

"Reptilienii nu sunt cum credeți voi"

De asemenea, a deținut funcții în Direcția de Știință și Tehnologie din SUA, Direcția de Informații și Biroul Directorului de Informații Naționale.

În timpul interviului acordat recent, Ramirez a continuat să descrie exact ce este un extraterestru reptilian – pentru că, a spus el, „nu este ceea ce crezi tu”.

El a explicat: „Oamenii se gândesc la reptilieni ca la șopârle – nu sunt șopârle. 

„Sunt oameni cu ascendență reptilienă care ne pot părea destul de umani și este posibil să fi avut o anumită dezvoltare în umanitate".

"Este posibil să fi existat multe rase non-umane... care ne-au ajutat să evoluăm în afara evoluției umane naturale, altfel am trăi în continuare ca verii noștri mamifere primate chiar acum”, a mai declarat Ramirez.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si