Close sidebar
Close sidebar

„Am întâlnit un extraterestru reptilian". Un fost agent CIA susține că "extratereștrii sunt printre noi"

Un fost agent CIA spune că a întâlnit odată un extraterestru reptilian și pretinde că ființe de pe alte planete "umblă printre noi”, deghizate în oameni. Este posibil ca reptilienii să ne fi ajutat să evoluăm în afara evoluției umane naturale, "altfel am trăi în continuare ca mamiferele primate chiar acum”, spune Ramirez.

Sorin Negru,

Reptilienii ne-au ajutat să evoluăm ca rasă, spune agentul CIA

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fostul agent CIA John Ramirez a declarat că a întâlnit odată un „extraterestru reptilian” și a găsit chiar urme de gheare pe brațul său.

Citește și: Premieră istorică- primele imagini în direct cu planeta Marte

De asemenea, el susține că unii dintre oamenii cu care te întâlnești „nu sunt ceea ce crezi tu că sunt”. 

Citește și: VIDEO. Imagini înfricoșătoare dintr-un "hotel bântuit" de 500 de ani. Fantoma se aude vorbind: "Suntem prieteni?”

Fostul agent de top al CIA a susținut că s-a întâlnit odată față în față cu un „extraterestru reptilian”, potrivit Daily Star.

Conform sursei citate, John Ramirez este încrezător că ei „umblă nestingheriți printre noi”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Oficialul a făcut afirmații îndrăznețe în timpul unui interviu pe canalul YouTube "In the Wyrde" cu Holly Wood.

"Reptilienii ne-au ajutat să evoluăm ca rasă"

„Am avut o experiență negativă cu o ființă pe care cei mai mulți oameni ar descrie-o drept „reptiliană”, a explicat el.„Venea din sufragerie în dormitorul meu – mă luptam cu ea, o loveam cu pumni și aveam urme de gheare în dimineata urmatoare", a spus fostul agent secret.

Ramirez este descris de Daily Star ca fiind un ofițer CIA pensionat, care a lucrat în domeniul informațiilor și a fost specialist în informații de semnal în Marina Statelor Unite.

Citește și: VIDEO. Vas de croazieră de lux, scufundat în "triunghiul Bermudelor" din Egipt. Clipe de coșmar pentru bogătașii de la bord

El și-a făcut o carieră recentă vorbind despre întâlnirile cu extratereștri și acum este considerat expert în domeniu, după ce a petrecut 25 de ani lucrând pentru CIA.

"Reptilienii nu sunt cum credeți voi"

De asemenea, a deținut funcții în Direcția de Știință și Tehnologie din SUA, Direcția de Informații și Biroul Directorului de Informații Naționale.

În timpul interviului acordat recent, Ramirez a continuat să descrie exact ce este un extraterestru reptilian – pentru că, a spus el, „nu este ceea ce crezi tu”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

El a explicat: „Oamenii se gândesc la reptilieni ca la șopârle – nu sunt șopârle. 

„Sunt oameni cu ascendență reptilienă care ne pot părea destul de umani și este posibil să fi avut o anumită dezvoltare în umanitate".

"Este posibil să fi existat multe rase non-umane... care ne-au ajutat să evoluăm în afara evoluției umane naturale, altfel am trăi în continuare ca verii noștri mamifere primate chiar acum”, a mai declarat Ramirez.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI