Close sidebar
Close sidebar

"Am omorat 82 de femei, dar am fost un sot si un tata bun". Marturiile socante ale unui criminal in serie

Un fost politist a fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a ucis cu sange rece 82 de femei, majoritatea prostituate. El si-a recunoscut crimele si a spus ca, in ciuda faptelor sale, "a fost un sot si un tata bun".

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


Mikhail Popkov, supranumit si "Varcolacul" este cel mai mare criminal in serie din Rusia. El a abuzat si ucis cu sange rece 82 de femei, "in incercarea de a-si curata orasul de prostituate si femei indecente".
Timp de doua decenii Mikhail Popkov a dus o viata dubla. Pe de o parte era un politist respectat si un tata si un sot bun, iar pe de alta parte, un agresor si criminal. Dupa ce le agresa, barbatul de 53 de ani isi macelarea victimele folosind cutite, topoare si surubelnite.
Luni, Mihkail Popkov a fost condamnat definitiv la inchisoare pe viata.

Cele 82 de femei ucise aveau varste cuprinse intre 17 si 38 de ani, noteaza Daily Mail. 
"Am dus o viata dubla. Am fost o persoana normala, un politist a carei munca a fost apreciata.

Am avut o familie. Sotia si fiica mea m-au considerat un sot si un tata bun. In cealalta viata, am comis multe crime pe care am incercat sa le ascund, realinzand ca ceea ce fac reprezinta infractiuni grave", le-a declarat "Varcolacul" judecatorilor.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Sotia si fiica nu au stiut de crimele pe care le comit si niciodata nu m-au banuit ca as face ceva ilegal", a mai spus barbatul.
"Victimele erau femei care umblau noaptea singure pe strazi, care nu au refuzat sa bea alcool si sa intretina relatii intime cu mine".
Barbatul a folosit de multe ori masina politiei pentru

a-si racola victimele.

"Nu toate femeile au devenit victime, ci doar acelea carea aveau un comportament negativ. Mi-am dorit sa le dau o lectie si sa le pedepsesc", si-a motivat Mikhail crimele.
Una dintre victimele barbatului a fost chiar profesoara de muzica a fiicei sale. "Fiica mea a venit acasa si mi-a cerut bani pentru inmormantarea profesoarei. I-am dat", a mai povestit barbatul.

Fiica si sotia barbatului au avut un soc cand au aflat despre oribilele crime comise de Mikhail si initial au refuzat sa creada ca este adevarat. Ele s-au mutat intr-un alt oras si au inceput o viata noua. Katya, fiica ucigasului, are 30 de ani si este insarcinata. Ea se teme ca nu cumva fiul ei sa mosteneasca genele criminale ale bunicului sau.  

Sursa foto: The Siberian Times

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI