In timpul unui interviu acordat lui Sir Trevor McDonald, pentru un documentar, William Clyde Gibson a vorbit despre crimele sale. Barbatul a fost condamnat la moarte pentru uciderea a trei femei, insa a dezvaluit ca a omorat mult mai multe, dar inca nu s-a aflat.

"Cate sunt mai exact? 29 sau 30?", l-a intrebat jurnalistul. Criminalul a raspuns ca" Da".

Intrebat de ce a ucis, ce l-a impins sa faca asta, acesta a raspuns senin: "pur si simplu asa am simtit".  Doua dintre victimele sale au fost deasemenea mutilate si agresate sexual. Cel mai probabil si cele necunoscute au avut aceeasi soarta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Război între Iran și Israel. Israelienii sunt apărați de Marea Britanie și Statele Unite. Joe Biden: ”Atacul a eșuat”- wowbiz.ro

William Clyde Gibson, 60 de ani, a fost condamnat la moarte dupa ce in 2012 a fost arestat pentru uciderea mamei prietenei lui, care descoperise ca e un criminal, scrie Daily Mail.

"Cred ca are legatura si cu adrenalina.

La prima crima, am fost... emotionat, dar apoi dupa asta... Nu au fost doar femei, ci si barbati. Dar inca nu i-au gasit, nu am spus nimic despre ei. Motivul? Niciunul. Nu a trebuit sa am un motiv, pur si simplu i-am omorat. Mama prietenei mele m-a prins in timp ce taiam o femeie, a zis ca suna la politie asa ca am ucis-o", a spus el.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si