Close sidebar
Close sidebar

"Am orbit după ce mi-am făcut tatuaje pe ochi, dar nu regret". Tânăra de 28 de ani își apără simbolurile satanice de pe corp: "Mă ajută"

O tânără de 28 de ani care și-a umplut aproape tot corpul cu tatuaje și simbolurile satanice este încrezătoare că își poate afla adevărata identitate dacă continuă să acopere toate spațiile goale rămase pe trup. Femeia a fost la un pas să orbească definitiv când și-a colorat în albastru albul ochilor.

Sorin Negru,

Amber Luke are 98% din corp acoperit de simboluri, texte și alte tatuaje 

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sutele de tatuaje ale lui Amber Luke sunt inspirate de simboluri și dedicații satanice, inclusiv cuvântul „moarte” scris pe mâna ei.

Satanistă auto-declarată, Amber are și numărul „666” la loc de cinste pe corp, o cruce cu susul în jos și un șarpe malefic tatuat chiar pe față.

Citește și: VIDEO- Electric Castle şi-a închis porţile după cinci zile de petrecere

Femeia supranumită "Dragon Girl" spune că este „cea mai tatuată femeie din Australia”. Ea este obsedată de cerneala de la tatuaje și spune că modificarea extremă a corpului i-a permis să „evolueze” în „adevărul ei sine”, potrivit Mirror.co.uk.

Obsesia pentru tatuaje a făcut-o să orbească

În ciuda faptului că 98% din corpul femeii este acoperit de tatuaje, Amber Luke plănuiește mai mult, să se apropie de 100%.

Citește și: Celebra actriță din Baywatch, de nerecunoscut la 53 de ani. Apariție rară a fostului model Playboy

„Am orbit după ce mi-am tatuat globii oculari în culoarea albastră – dar nu regret ce am făcut”, a declarat dependenta de modificări corporale extreme.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Amber Luke

Tânăra de 28 de ani, care a cheltuit până în prezent aproape 200.000 de lire sterline pe tatuaje, are și limba despicată, în timp ce globii ei oculari albaștri au făcut-o să orbească temporar.

Citește și: Caz dramatic în Italia! O tânără româncă a fost vândută pe 10.000 de euro și obligată să se prostitueze

Problemele de sănătate nu au fost depășite total, dar femeia își apără cu tărie "credința satanistă" și a creat chiar o firmă prin care vinde cutii de bijuterii personalizate, unghii „satanice” și portjartiere sexy pentru păpuși.

Amber Luke

[Sursa foto: Instagram]

Deși obsesia ei o face să fie hărțuită de "troli" și are zero oportunități de angajare, Amber spune că este mândră de dedicarea ei față de ceea ce ea definește ca fiind o "călătorie" pentru a deveni „adevăratul ei sine”.

„Toată munca grea și dedicarea pe care am depus-o în această călătorie lungă a dat roade și este plăcut să am recunoașterea titlului – chiar dacă nu este oficial. Acum, mă prezint cu asta și, pe măsură ce întâlnesc o mulțime de oameni în public care mă recunosc, îmi este ușor să le spun exact cine sunt”.

Cum arăta Ambel înainte să devină obsedată de tatuaje

Amber, care recent a avut spatele umplut cu tatuaje de "magie neagră", a dezvăluit care sunt următoarele ei planuri de transformare. Ea a spus: „Oamenii mă întreabă tot timpul dacă îmi regret look-ul, dar chiar nu. Cred că cel mai important lucru de reținut despre imaginea mea este că tot ce am făcut, deși am orbit timp de trei săptămâni și am trecut prin atâtea chinuri și dureri – mi-a permis să mă dezvolt".

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Tatuajele mi-au permis să fiu rezistentă și să devin cine sunt cu adevărat. Regretele ar veni doar dintr-o cantitate enormă de presiune din partea societății, spunând că nu este corect, dar nu asta este situația", spune australianca.

„Obiectivul meu general este, în esență, să devin versiunea mea adevărată și nu am o estetică pe care vreau să o urmăresc”, a mai spus Amber Luke.

Așa arăta Amber Luke înainte de tatuarea excesivă 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI