Tânăra a descifrat și misterul numelui ei de scenă, înainte de a povești aventură prin care a trecut pentru a filma despre cel mai recent videoclip al sau.

“Pentru cei care se uită la noi, am să spun că este nickname de la Maria, pentru că așa mă cheamă, iar <holy> vine de la sfânt…”,  a precizat artista.

Citeste si: Andreea Antonescu, la „Dimineața cu noi”: „Scopul meu este acela ca Sienna să vadă în mine cea mai bună prietenă a ei!”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Holy Molly, artista în vârstă de 26 de ani, a împărtășit apoi detalii despre proiectul muzical în care colaborează cu Tata Vlad (Vlad Irimia – n.r.), de la BUG Mafia: videoclipul piesei “Plouă”, care a fost filmat și realizat în Barcelona.

Holy Molly a povestit la “Dimineața cu noi” prin ce aventuri a trecut până la filmarea celui mai recent videoclip în care poate fi urmărită

“Colaborarea cu tata Vlad a pornit dintr-o glumă. Noi am făcut o piesă într-un camp. Videoclipul a fost filmat în Barcelona și toată desfășurarea a durat 28 de ore, în total, timp în care ne-am plimbat prin tot orașul.

Dar, înainte de a ajunge acolo, am pierdut vreo trei avioane, mi s-a trimis bagajul în Barcelona, înainte să ajung eu; (…) Au băgat bagajul în avion, dar pe mine nu, am luat un al patrulea zbor, cu escală; a fost o nebunie cu clipul asta”,  a povestit artista.

Citeste si: “Casa iubirii”, reality show-ul prezentat de Andreea Mantea, începe pe 4 aprilie, la Kanal D!

Videolipul piesei “Plouă” a străns în doar câteva zile peste un milion de vizualizări, iar Holy Molly le este recunoascatoare fanilor și tuturor celor care au crezut în ea și în succesul ei.

Citeste si: Cum să arătăm impecabil la un eveniment privat ne-a spus Maurice Munteanu, la „Dimineața cu noi”- „Dacă te îmbraci într-o rochie frumoasă, splendidă și într-o mâna ții o sarma, iar în cealaltă ceva cu ceapă, ai anulat tot efectul”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si