Mollie Mulheron, în vârstă de doar 24 de ani, trece prin clipe cumplite, după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit. Inițial, aceștia i-auu spus că se simte rău din cauza stresului, dar apoi a descoperit adevărul. Avea cancer în stadiul IV.

Mollie a mers la un control după ce s-a întors dintr-o călătorie în Insulele Galapagos, unde a lucrat ca profesoară de engleză.

Citește și: Povestea emoționantă a unei tinere care a intrat în moarte clinică de trei ori. Și-a pierdut ambele picioare după ce a făcut Covid-19

De când a revenit în UK, ea a început să prezinte stări de rău în mod constant.

Diagnosticul cu cancer în stadiul IV, prin ochii tinerei

„Am plâns și am țipat”. Viața unei tinere a luat o turnură dramatică, după ce a primit un diagnostic greșit. I s-a spus că se simte rău de la stres, dar  suferea de o boală grea

Mollie pe patul de spital

[Sursa foto: Instagram]

De când era pe insulă, tânăra începuse să se simtă rău. Fata se simțea din ce în ce mai slăbită și simțea că nu poate respira normal. Atunci, medicii au liniștit-o și i-au spus că cel mai probabil, totul este din cauza stresului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Medicul Sidonia Susanu-”Eroina copiilor”, povești emoționante din halatul alb./”Nimic nu este imposibil nici măcar în România, cu voință și răbdare”

Viața tinerei a luat o turnură dramatică atunci când nu a mai suportat durerile și simptomele care îi dădeau de bănuit, așa că a mers la un doctor specialist care i-a spus adevărul, că are o tumoare de 15 cm, potrivit Independent.

„Acestea au fost cele mai dure veşti din viaţa mea, nici nu pot să explic cum m-am simţit. Doar am plâns şi am ţipat – a venit de nicăieri, ştiam că ceva nu este în regulă, dar nu mă aşteptam să fie atât de grav. Aştept să mi se spună cât de extinsă este. Nu înseamnă că o să mor mâine, dar înseamnă că tratamentul trebuie să înceapă acum.

Citește și: FOTO- Adda, apel alarmant către toți părinții: „Verificați-vă copiii în fiecare zi! Inclusiv în cap!”

Mi-au administrat o injecţie în încercarea de a nu-mi afecta fertilitatea, deci copiii nu ies din discuţie. Am intrat în menopauză timpurie, ceea ce reprezintă o problemă pentru mine care mi-am dorit întotdeauna să fiu mamă”, a scris Mollie, pe Instagram.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Erika Isac, protagonista unei ipostaze inedite la SAGA Festival. Ce a făcut în timp ce iubitul ei, rapperul M.G.L. cânta pe scenă- radioimpuls.ro

Tânăra din UK a început chimioterapia la scurt timp după diagnostic, iar acum se roagă ca totul să meargă bine.

Citește și: Cum a reușit un român să păcălească zeci de persoane pe șoselele din Italia: „Ni s-a părut disperat”

„Când am primit rezultatele, nu au fost cele la care mă aşteptam – era Limfomul non Hodgkin, care este rar şi agresiv. Cu toate acestea, medicii par optimişti, rata de succes a tratamentului pentru tipul acesta de cancer este mare şi progresul arată promiţător”, a mai spus Mollie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si