Căsătoria ar trebui să fie una dintre cele mai importante zile din viața ta și speri că familia și prietenii vor face tot posibilul să sărbătorească acest moment alături de tine.

Chiar dacă s-ar putea să nu-ți placă mulțimile și petrecerile zgomotoase, nu pare absurd să suporți asta pentru o zi, mai ales dacă ești rudă cu mireasa sau mirele.

Citește și: O mireasă și-a părăsit soțul la petrecerea de nuntă după ce acesta a făcut o glumă nesărată

Cu toate acestea, un tată s-a trezit admonestat pe platforma online Reddit pentru că a plecat de la nunta fiului său mai devreme decât trebuia. Bărbatul spune că nu își poate da seama cu ce a greșit.

El a scris următoarele: „Fiul meu, Alan, tocmai s-a căsătorit cu Helen și îi iubesc pe amândoi foarte mult. Dar trebuie să menționez că nu-mi plac foarte mult petrecerile și adunările mari, nu sunt deloc sociabil, pur și simplu nu-mi plac. A fost deprimant când am auzit că Alan și Helen vor avea o nuntă cu aproximativ 150 de persoane".

Tatăl a plecat de la nunta fiului său

„I-am spus lui Alan din timp că probabil voi pleca devreme și că eu și restul familiei noastre vom lua două mașini ca să rămână dacă vor. Părea că nu îl deranjează la momentul respectiv. Așa că la nunta în sine, după ceremonie, i-am spus că mă bucur și că totul arăta grozav, dar voi merge acasă”, a mărturisit britanicul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„M-a întrebat dacă voi rămâne măcar la tort sau pentru mâncare, dar mâncarea nu mi s-a părut atât de apetisantă, așa că i-am spus că voi pleca.

Mi-a spus „în regulă, orice ar fi”, și m-am întors la masa mea să-mi iau lucrurile.

"I-am spus soției mele și ea a spus că nu se simte confortabil să conducă înapoi singură, deoarece locul era foarte departe de noi și drumurile de acolo nu erau grozave. Am spus că în acest caz ar trebui să vină cu mine și, după câteva ezitări, pentru că trebuia să fie un dans mamă/fiu, ea a fost de acord în cele din urmă. Așa că am plecat.”

Mireasa i-a transmis un mesaj dur tatălui socru

După nuntă, nora bărbatului, Helen, i-a trimis un mesaj pentru a-i spune cât de dezamăgită a fost de el și de soția lui că au părăsit nunta mai devreme și cât de mult îl supărase pe Alan.

Bărbatul a continuat dezvăluirile: „Nora mi-a mai spus că este dezgustată de noi, spunând lucruri oribile și insultându-ne ca oameni și ca părinți. Chiar răutăcios. Am întrebat-o de ce crede că e în regulă să vorbească așa cu socrii ei și mi-a spus că am „distrus” nunta lui Alan și că a fost foarte supărat pentru tot restul nopții.

Fiul meu mi-a închis telefonul și nu a mai vrut să vorbească cu mine

„Ea a continuat să ne mustre. I-am spus politicos să ne lase în pace și l-am sunat pe Alan, în principal pentru a-l informa că soția lui are un temperament despre care ar trebui să știe.

Când am vorbit despre asta, a început să-mi reproșeze și a spus lucruri de tipul „tu mereu faci asta” și „doar lasă-mă în pace” înainte de a închide. Simt că eram îndreptățit, deoarece i-am spus dinainte că nu voi rămâne. Sunt eu nenorocitul în această situație?”, i-a întrebat tatăl mirelui pe utilizatorii Reddit.

Postarea controversată a strâns rapid comentarii de la oameni care au fost uimiți de comportamentul bărbatului.

O femeie  a scris: „Tu ești nenorocitul. Nici măcar nu ai stat pentru masa pe care o plătiseră. Ce lipsă absolut dezgustătoare de dragoste și respect din partea ta ca părinte. De asemenea, ai determinat-o și pe soția ta să plece, iar fiul tău nu a avut niciun părinte prezent la nunta lui. Cum să nu vezi că tu ești mizerabilul este un mister pentru mine.”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Altcineva a adăugat: „100% tu ești idiotul. Era nunta fiului tău și indiferent cât de inconfortabil te-ai fi simțit, era datoria ta ca tată să fii acolo. Este o singură seară.”

Și o a treia persoană a explodat: „Ați ratat toate momentele tradiționale de la nuntă. Nu ai ținut un discurs, soția ta nu a dansat cu fiul tău. Nu și-a avut părinții acolo să sărbătorească cu el, nici măcar pentru o oră sau două. Nu ți-ai exprimat dragostea, ci doar un „Hei, arăți grozav, dar am de gând să plec” și apoi ți-ai târât soția cu tine pentru că nu te-ai deranjat să-i acorzi două ore din timpul tău la nunta lui. Ești oribil.”

Dezbaterea a strâns mii de comentarii și sute de mii de vizualizări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si