BRASOV- CLATITE
 
Doamnelor si domnilor, centrul tarii se transforma in weekend in capitala aromelor si savorilor celor mai bune preparate gastronomice. Incepe cea de-a treisprezecea editie a Festivalului Clatitelor. Si nu, n-are cum sa fie cu ghinion, cand peste 100 de gospodine si-au anuntat participarea cu bunatati care mai de care mai gustoase si mai aratoase. 
 
BRASOV- POMANA PORCULUI
 
Tot in acest weekend, in  judetul Covasna insa, la Baile Bal-van-yos, are loc Festivalul International de Pomana Porcului. 19 echipe s-au inscris la concurs si vor prepara tot felul de bunatati din carne de porc. Inainte sa se apuce de treaba insa, bucatarii vor imbraca portul popular si vor porni in parada. 
 
CLUJ- 1 MARTIE FLORI- TARG MARTISOR
 
Nu mai este mult pana pe 1 martie asa ca domnii ar trebui sa stie ce fel de cadouri prefera femeile. Cum arata martisorul la care viseaza orice doamna sau domnisoara? 
 
CLUJ RASFAT SALON
 
Doamnele sunt invitate la o sedinta de rasfat in weekend.
Un salon de infrumusetare are o idee geniala: invita toate clientele la un cocktail sau o sampanie in timp ce specialistii le coafeaza. Astfel, femeile pot pleca de la salon, direct la petrecere! 
 
MARAMURES VISEUL DE SUS MOCANITA 
 
Maramuresenii isi primesc turistii cum stiu ei mai bine...  cu joc si voie buna! 
 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si