Un bărbat din Australia a găsit soluția de a face economie la curentul electric, în condițiile unor facturi uriașe la electricitate.

Citește și: Cum arată casa visurilor de 1 euro cumpărată într-o țară dorită de toți românii

El se asigură că familia sa nu consumă curentul electric prin eliminarea tuturor becurilor cu excepția unuia singur.

Este vorba de un bec economic pe care bărbatul din imagine îl plimbă dintr-o încăpere în alta atunci când este absolut necesar să lumineze spațiul de locuit.

Martin Bongiorno, care locuiește în Bateman's Bay din New South Wales, Australia, se luptă cu sărăcia de când a suferit un accident de muncă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: VIDEO Olandezii au rămas muți de uimire când au văzut un român care a intrat cu TIR-ul pe un pod de biciclete- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Martin se asigură că familia sa nu consumă curentul electric 

Măsuri extreme de economie la curentul electric

Prețul tuturor pare să crească în acest moment, de la mâncare și chirie până la facturi și transport. Suntem constrânși în mod constant pentru fiecare bănuț și, uneori, se ajunge la măsuri extreme pentru a face economie.

Este și cazul lui Martin Bongiorno, potrivit Ladbible.com. 

Când a văzut că factura lunară la curent a depășit 1.000

de dolari, australianul a eliminat toate becurile din casă, cu excepția unuia singur.

„Am o lampă poziționată în mijlocul camerei și dacă trebuie să mă mut dintr-o cameră în alta, scot doar becul și îl mut în camera alăturată”, a spus el pentru ABC News.

Citește și: VIDEO- Românii nu își schimbă electrocasnicele dacă nu sunt stricate

Aceasta nu este singura metodă de reducere a costurilor pe care tatăl singur a fost forțat să o implementeze în viața de zi cu zi. 

De asemenea, Martin nu mai mănâncă alimente care trebuie gătite, nu face dușuri fierbinți și nu aprinde efectiv lampa până când nu se întunecă complet.

El a mai spus: „Ești în mod constant setat pe modul de supraviețuire. Este obositor pentru că realizezi că nu este ceva temporar, ci pe termen nedefinit”.

Copiii își cheamă tatăl dacă vor să fie lumină în cameră

[Sursa foto: ABC News]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si