La 5 ani de la tragedia de la Caracal, care a șocat o țară întreagă, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost declarate moarte, iar magistrații l-au condamnat definitiv pe Gheorghe Dincă la 30 de ani de închisoare pentru uciderea celor două tinere. Chiar și așa, nimic nu poate să le aducă liniște familiilor celor două fete.

Monica Melencu, mama Luizei, nu poate să depășească tragedia care i-a răpit fiica și nu se poate împăca cu gândul că nu o mai poate vedea.

Femeia e de părere că dosarul nu a fost încă soluționat în ceea ce o privește pe Luiza.

Citește și: Un nou caz Caracal! O fată de 17 ani a anunţat printr-un SMS că e ţinută ostatică într-o casă din municipiu. Cum a fost găsită Ana-Maria?

luiza melencu, cazul caracal, gheorghe dinca

Mama Luizei Melencu își plânge fiica, chiar dacă au trecut 5 ani de la cazul Caracal. Ce crede femeia că s-a întâmplat cu cele două victime: „Sunt momente când clachez”

Gândul că fiica ei nu se va mai întoarce este prea mult pentru mama Luizei, care a mărturisit că a avut momente în care a vrut să-și încheie socotelile cu viața.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

„Este o suferință ce nu poate fi depășită. Îți pierzi un părinte, o rudă... Dar un copil care nu era bolnav, accidentat, să ți-l ia cineva fără să te aștepți... Trebuie, însă, să mergem înainte. Pentru mine, personal, dar și pentru părinții mei, este foarte greu. Întrebarea care, în continuare, ne macină este ce s-a întâmplat. Asta este cel mai tragic. Noi nu știm ce să răspundem dacă ne chestionează cineva.

Să credem diversiunea care s-a făcut în dosarul Caracal? Nu!

Nu mi-e rușine să recunosc. Sunt momente când clachez. Mă supăr și... În momentul în care au zis că le-a omorât, am vrut să mă arunc în fața mașinii. Sunt momente... Când clachez, când e o supărare... Poate în familie apar neajunsuri și te gândești (n.r. la sinucidere)”, a declarat Monica Melencu, pentru Spynews.

Femeia este convinsă că fiica ei nu este moartă, ci că a fost traficată. De asemenea, aceasta crede că Gheorghe Dincă a fost găsit singurul vinovat, dar că nu le-ar fi ucis de fapt pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu

„Sunt cinci ani, nu zic că nu aș cunoaște-o, că sunt mama ei. Cred că e schimbată rău. Mi-aș dori să o mai văd, dar nu cred că mai e același om. E o legumă în prezent. Fetele nu meritau soarta asta. Gândiți-vă că la stradă sunt atâtea femei și nu s-a întâmplat nimic. Și uitați-va unde s-a ajuns cu cazul Caracal.

Eu văd lucrurile așa. S-a jucat un teatru în care actorul principal a fost Gheorghe Dincă. A fost un scenariu. Singurul care a fost vinovat- Gheorghe Dincă. Este părerea mea și nu o voi schimba niciodată.

Fetele nu sunt moarte, sunt traficate. Dacă ești bărbat și iei o fată, nu te duci să o omori, atât timp cât poți să iei bani de pe urma ei. Totul a fost o diversiune, o bătaie de joc”, a mai precizat mama Luizei.

Mama Luizei Melencu nu a primit nici până acum banii de la „Monstrul din Caracal”

În urma tragediei prin care au trecut, familiile Alexandrei și Luizei trebuie să primească daune morale. Instanța a decis că sumele  sunt în valoare de 500 000 de euro pentru mama Alexandrei și de 100 000 de euro pentru cea a Luizei. Totuși, femeia spune că nu a primit nici măcar un leu până în acest moment de la Gheorghe Dincă.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

„Nu am luat nimic. Nu știu cealaltă familie. Eu, personal, nimic. Am fi meritat daune pentru că în patru ani și-au bătut joc de noi și nu am aflat nimic. Am scos bani din buzunar, iar Gheorghe Dincă și-a bătut joc de noi. Suma aceea este pe hârtie, atât. De unde să ne dea? Ce să fac acum? Să mă milogesc pentru două, trei mii de lei? Mai bine mor demnă în sărăcia mea”, a încheiat mama Luizei.

Citește și: VIDEO Casa lui Gheorghe Dincă a ajuns astăzi o ruină! Locul unde a fost dusă Alexandra Măceșeanu pare desprins dintr-un film de groază

luiza melencu, cazul caracal, gheorghe dinca


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si