Presupusa amantă a președintelui rus, Alina Kabaeva, şi-a făcut o apariție publică surpriză la Moscova. Ea a fost prezentă la festivalul de gimnastică „Alina”, botezat astfel chiar în cinstea ei.

Citeste si: Rusia, avertisment pentru Statele Unite pentru a nu mai trimite mai mult armament Ucrainei

Alina a stat în fața unui fundal acoperit cu simboluri „Z” și a vorbit despre al Doilea Război Mondial. Tânăra a transmis: „Fiecare familie are o poveste de război”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Rușii, acuzați că torturează civilii în lagăre de concentrare

Gimnasta avea pe piept o panglică patriotică a Sfântului Gheorghe. Kabaeva a ținut un discurs care pare să lege victoria asupra nazismului, de acum aproape opt decenii, de evenimentele de astăzi din Ucraina.

Ce a transmis Alina Kabaeva

„Vedeți, această temă, această poveste, nu merge doar în trecut.

Rămâne cu noi. Această sărbătoare nu este doar pentru întreaga țară, este o sărbătoare pentru fiecare familie. Fiecare familie are o poveste de război și nu trebuie să o uităm niciodată, ci să o transmitem din generație în generație”, le-a transmis Alina Kabaeva participanţilor la festival.

Citeste si: Război Rusia-Ucraina, ziua 60. Două fete, ucise în bombardamentele din Doneţk, chiar de Paște. Cel puțin 8 morți la Odesa

În paralel, publicaţia americană The Wall Street Journal scrie că Alina Kabaeva este singura persoană din cercul apropiat al lui Vladimir Putin care a fost ferită de sancțiunile SUA. Publicaţia susține că sancțiunile care trebuiau impuse acesteia au fost oprite în ultimul moment, Casa Albă temându-se că Putin va vedea acest lucru ca pe un „atac personal” și că tensiunea dintre cele două țări va escalada.

Citeste si: Vladimir Putin, mesaj neașteptat, după ce Emmanuel Macron a câștigat alegerile în Franța! Ce i-a transmis?

Citeste si: Alina Kabaeva, iubita lui Putin, a fost văzută în Moscova. Unde se afla partenera liderului rus- FOTO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si