"Ce-ai facut, omule, ce-ai facut? Ce-ai facut, zi, ce-ai facut? Ce-ai facut? Lasa-ma, ce-ai facut? Lasa-ma, ca nu ii fac nimic, vreau imi spuna ce-a facut."

Neagra de suparare si de disperare, sotia barbatului ii cere socoteala chiar in masina de politie. Femeia a aflat cu stupoare de acuzatii abia cand sotul ei a fost adus acasa, pentru perchezitii.

"Nu stiu, pentru ca eu l-am vazut ca vorbea, deci facea acolo toata noaptea sau cand era liber, dar nu stiu ce scria. Asta facea cand era liber, statea pe Internet. Da."


" Nu ti-e rusine? Cred ca ai trait si cu fiica-ta... beep NU, nu, ia-l"

De nestavilit a fost furia vecinilor. Oamenii sunt socati, mai ales ca barbatul parea un om absolut normal.
Din fericire, mama a doua fetite, de 11 si 12 ani, a descoperit la timp conversatiile halucinante, purtate pe o retea de socializare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Mama:" A continuat, te iubesc, m-am indragostit de tine, esti frumoasa."

"Ce-i promitea fetitei?

"Bani."


Cristiana Bogdan, psiholog: "Din perspectiva copiilor iubirea este substituita dragostei erotice, pentru ca asa inteleg ei. De ce? Pentru ca adultii cu care ei interactioneaza pe retelele de socializare asa ceva le ofera."

Mama: "Sa ne iubim.

Fetita intreba cum sa ne iubim? Pai, o sa te invat eu cum sa ne iubim."

Probabil ca barbatul ar fi trecut si la fapte, daca mama micutelor nu ar fi depus plangere la politie. Agentii au organizat un flagrant si l-au incatusat pe individul care venise la intalnire cu buzunarele pline de bomboane.

Madalin Zamfir, purtator de cuvânt Politia Arges: In cauza a fost intocmai un dosar de cercetare penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de racolare de minori in scop sexual.

Victor:" Teoretic, retelele de socializare impun anumite varste minime pentru ca utilizatorii sa poata sa aiba acces. In cazul de fata vorbim de cel putin 13 ani. Nu se poate verifica, insa, daca datele furnizate de acei utilizatori sunt reale sau nu."

Dar parintii isi pot verifica odraslele, cu ajutorul tehnologiei moderne. In speta a unei aplicatii pentru calculatoare si telefoane mobile.

"Asta este profilul copilului, da? In momentul in care se face lucrul asta exista in spate o preconfigurare in functie de varsta copilului."

"Site-uri de stiri, site-uri de retele de socializare sau, dimpotriva, le putem restrictiona, de exemplu."

Activitatea copilului pe internet poate fi, astfel, monitorizata permanent si de oriunde. Inclusiv discutiile de pe retelele de socializare.

Liviu Arsene, specialist amenintari informatice:" In momentul in care exista asa-numitii pradatori on-line, care abordeaza copii prin intermediul retelelor de socializare, parintii au posibilitatea de a monitoriza parte din conversatiile copiilor."



"Pot interveni si pot incepe o discutie cu copiii lor, referitor la cine este persoana respectiva."

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Astfel de programe le pot face parintilor traiul mai usor, dar pe moment, cred psihologii, care le recomanda mai degraba o implicare fizica in viata micutilor.

Cristiana Bogdan, psiholog: "Inainte de toate acestea trebuie sa ofere timp de calitate copiilor si sa le faca aceste diferente intre iubire si iubire erotica."

Pitesteanul a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Pentru fapta sa, risca o pedeapsa de pana la 5 ani de inchisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si