Potrivit politistilor, copila ar fi declarat ca in timpul in care a lipsit ar fi fost sechestrata de un consatean in varsta de 42 de ani, care i-ar fi pus cutitul la gat. Informatiile sunt confirmate si de tatal Anei Maria Constandache.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Mi-a spus ca a luat-o din fata magazinului Diana si a dus-o cu forta la el acasa. I-a pus cutitul la gat, nenorocitul! A reusit sa fuga atunci cand asta a plecat de acasa. A gasit-o un baietan din sat si o adus-o la Politie”, a declarat Nicu Constandache.
Este de spus ca Ana Maria este crescuta, alaturi de ceilalti trei frati ai ei, doar de tata, care munceste ca paznic la o ferma.
Asa se face ca, in ciuda stradaniei tatalui, copiii raman de multe ori nesupravegheati si de aici se poate ajunge la lucruri complicate, asa cum s-a intamplat joi, 27 iulie.
Barbatul suspectat de sechestrarea copilei are 42 de ani si, potrivit localnicilor, este un individ agresiv, care bea mult si a facut si inchisoare in trecut
. El a fost retinut de politisti si, dupa o audiere de circa patru ore, a fost transferat la Inspectoratul Judetean de Politie Galati, unde a fost deocamdata retinut.

Exista posibilitatea ca el sa fie propus spre arestarea preventiva daca expertiza medico-legala la care este supusa astazi minora va arata ca acesta a fost agresata in vreun fel.
„Sambata, in urma activitatilor desfasurate de lucratorii de politie din cadrul IPJ Galati, impreuna cu sprijinul celor de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Galati si ISU Galati, am reusit identificarea minorei, pe raza comunei Scanteiesti.
In momentul de fata, putem spune doar ca starea de sanatate a copilei este buna.
In continuare, se fac cercetari pentru stabilirea imprejurarilor concrete de disparitie”, a declarat comisarul sef Ionut Surugiu, din partea IPJ Galati.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si