Close sidebar
Close sidebar

Amazon deschide un magazin dedicat produselor realizate cu ajutorul platformei de finantare Kickstarter

Amazon a batut palma cu Kickstarter, cea mai cunoscuta platforma de finantare a proiectelor, si va deschide un magazin destinat a produselor de succes finantate de platforma.

,


DISTRIBUIE
acest articol

In interiorul „Colectiei Kickstarter”, utilizatorii pot cauta mai bine de 300 de produse din numeroase categorii precum electronice, filme, carti, jocuri sau decoratii. Toate se vor gasi pe site-ul Amazon, informeaza cnbc.com.

Produsele Kickstarter au mai aparut pe site si inainte, insa acum, colectia va fi reunita intr-un singur loc. Decizia vine la un an dupa ce ce compania de comert electronic a lansat „Amazon Launchpad”, o platforma care permite startupurilor sa isi prezinte produsele in toata lumea prin intermediul site-ului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Am creat Amazon Launchpad in urma cu un an pentru a veni in sprijinul creatorilor, inventatorilor si startupurilor”, a declarat Jim Adkins, vice-presedintele Amazon.

De la lansarea lui in 2009, peste 109.000 de proiecte finantate cu ajutorul platformei Kickstarter au avut succes.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI