Close sidebar
Close sidebar

Ambasadorul Turciei la Bucuresti, invitat de onoare la ceremonia de premiere a afacerilor turcesti de succes. Diplomatul are un simt al umorului de invidiat.

Un hotel de lux din centrul Bucurestiului a fost gazda celei de-a zecea ceremonii de premiere a afacerilor turcesti de succes. Evenimentul a fost organizat de Gazete Balkan si, ca in fiecare an, a fost incununat cu prezenta unor oameni importanti si influenti, dar si cu mult umor si voie buna.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Gazete Balkan organizeaza in fiecare an, de un deceniu, o ceremonie de premiere a afacerilor turcesti de succes. Gazda evenimentului a fost, de aceasta data, un hotel de lux din Capitala, un mediu perfect pentru reuniunea reprezentantilor unor business-uri de top.

Intalnirea a fost un prilej pentru cei prezenti de a discuta despre reusitele companiilor lor, dar in acelasi timp un moment in care glumele si povestile amuzante au curs la toate mesele.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

Invitatul de onoare al galei de premiere a fost ambasadorul Turciei, Osman Koray Ertaş, la fel de zambitor si comunicativ ca intotdeauna. Diplomatul i-a felicitat pe oamenii de afaceri pentru realizarile lor si, in ton cu sindrofia, a demonstrat inca o data ca are un simt al umorului de invidiat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI