Close sidebar
Close sidebar

Amber Heard il acuza pe Johnny Depp de violenta domestica. Actorul a primit un ordin de restrictie

Amber Heard a dezvaluit, in fata judecatorilor, ca Johnny Depp a fost de trei ori, pe parcursul casatoriei lor, agresiv cu ea. Actrita a povestit ca ultima scena violenta s-a intamplat imediat dupa ce mama lui Depp a murit.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Amber Heard a aparut in fata magistratilor intr-o rochie neagra si complet nemachiata. Ea a prezentat o fotografie in care avea urme de violenta pe fata. Actrita a dezvaluit ca vantaile le are de la Johnny Depp care a lovit-o cu telefonul in fata sambata seara.

Amber Heard l-a acuzat pe Johnny Depp de violenta domestica, iar actorul a primit un ordin de restrictie si nu are voie sa se apropie de ea. Asta desi vedeta este in turneu in Europa, iar zilele acestea canta la Lisabona.

Sotia lui Johnny a povestit ca pe 21 aprilie, chiar de ziua ei, a avut o cearta foarte urata cu el. Depp ar fi venit foarte tarziu acasa, unde erau invitati mai multi prieteni, iar ea l-ar fi mustrat. Actorul a devenit agresiv.

##CITAT87##

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Apoi, imediat dupa moartea mamei lui Depp, Amber s-a dus sa fie alaturi de sotul ei. La inceput ar fi avut o discutie normala, calda, dupa care Johnny ar fi devenit suspicios si s-a enervat. De frica, Amber a sunat o prietena, iar Depp a luat telefonul si l-a spart de fata ei.

Initial, el i-a oferit bani ca sa taca, dar Heard a decis sa depuna actele de divort.

Actrita sustine ca Depp are probleme mari cu furia, alcoolul si drogurile, care ii afecteaza gandirea.

" Realitatea lui Johnny osciliaza si depinde de interactiunea lui cu alcoolul si drogurile', a spus Amber, potrivit Daily Mail. Aceasta sustine ca actorul sufera de" paranoia, deziluzie si agresivitate" din cauza abuzului de substante.
"Din cauza asta, imi este extrem de frica de Johnny. Ma tem pentru siguranta mea", a mai spus ea.

" Sunt ingrozita de gandul ca ar putea sa se intoarca la rezidenta de pe Broadway, unde are acces full, in ciuda rugamintilor mele la cei care asigura paza si securitatea de a ma proteja", a mai spus ea.

Lui Amber i-a fost refuzată cererea de a primi suport conjugal.
Actriţa voia să primească 50.000 de dolari pe lună şi să îi fie achitate cheltuielile suportate pentru angajarea unui avocat. În plus, judecătorul i-a respins şi cererea de a rămâne în posesia maşinii deţinute de cuplu, un Range Rover, şi cererea ca Johnny Depp să fie supus unor şedinţe pentru calmarea nervilor.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI