Ambra a vorbit despre experiența în Casa Iubirii, după ce a fost eliminată. Ea a fost invitată în emisiunea Culisele Iubirii, prezentată de Bianca Comănici.

Ambra a dezvăluit că nu este sigură de ceea ce a spus Bianca, că a nominalizat-o pentru Mihaela. Ea crede că a fost o altă strategie de-ale ei. Tânăra a mărturisit că îi pare rău că nu s-a cunoscut mai bine cu Laurențiu.

„Eu și Laurențiu eram atrași fizic”

Ambra a părăsit recent competiția Casa Iubirii, după ce a fost eliminată. Fosta concurentă regretă că nu a apucat să petreacă mai mult timp cu Laurențiu pentru a se cunoaște mai bine.

Citește și: „I-a ridicat fusta”. George și Larisa au parte de momente fierbinți în camera roșie!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Nu pot să zic că sunt încântată că am fost eliminată. E normal să îmi pară rău, pentru că până la urmă a fost o experiență frumoasă, dar așa a fost să fie și totul se întâmplă cu un scop.

Din punctul meu de vedere, timpul a fost scurt. O atracție fizică clar era între mine și Laurențiu, cel puțin din partea mea era, dar nu am apucat să ne cunoaștem chiar atât de bine, să ajungem la un anumit punct. 

Mi-aș fi dorit, este un băiat foarte fain, dar nu a fost să fie", a declarat Ambra la Culisele Iubirii.

Ambra, părere sincere despre relația dintre Bianca și Laurențiu

Ambra și-a spus părerea sinceră cu privire la relația dintre Bianca și Laurențiu. Ce se întâmplă între cei doi concurenți?

„Nu știu ce este între Laurențiu și Bianca, mă voi limita strict la atracția fizică dintre cei doi.

Din punct de vedere fizic, după descrierea lui, mai bine se potrivește cu mine Laurențiu, din punct de vedere comportamental nu știu.

Citește și: Radu a dezvăluit de ce nu vrea să se împace cu Cristina. Cei doi au petrecut clipe romantice în ”cuibușorul iubirii”

Nu am simțit gelozie din partea Biancăi acolo, însă am văzut ulterior niște secvențe când Bianca a avut unele reacții. Cred că Bianca îl simpatizează pe Laurențiu, e atrasă de el fizic", a mărturisit Ambra, la Culisele Iubirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si