O ambulanță a luat foc în mers, luni dimineață. Echipajele medicale mergeau în Vadu Moldovei, județul Suceava, pentru a ajuta pe cineva. În spatele salvării era un pompier din cadrul ISU Suceava, cu mașina personală, care a intervenit și a putut da o mână de ajutor șoferului de pe autosanitară.

Citeste si: Tragedie fără margini, după ce un bărbat din Ploiești a ars în propria casă

O ambulanță a luat foc, în mers, la Suceava

Ambulanța a luat foc în această dimineață. Medicii se îndreptau spre un caz medical, în Vadu Moldovei, județul Suceava. Atunci, Lucian Grădinaru, pompierul care se afla în timpul liber a intervenit. El se deplasa cu mașina personală în spatele autosanitarei SAJ. Echipajul de pe ambulanță mergea spre un caz medical, când, pe raza localității Spătărești, pompierul a simțit miros de plastic ars și a observat că din autosanitara aflată în fața sa iese fum.

Citeste si: VIDEO| Rudele pacienților internați în Spitalul suport-Covid Movila din Ploiești au răbufnit: „Chiar nu s-au săturat oamenii ăștia de atâtea crime?”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Ambulanța a oprit pe partea dreaptă a drumului și colegul nostru i-a urmat manevra. A ieșit din mașină și s-a dus imediat să ajute echipajul SAJ. Incendiul a izbucnit la un tablou de siguranțe, aflat în cabina conducătorului auto. Șoferul ambulanței a luat un stingător, acționând asupra flăcărilor, iar Lucian Grădinaru, împreună cu asistentul SAJ, a început să evacueze buteliile de oxigen și aparatura medicală din interior”, anunță

ISU Suceava.

ambulanța care a luat foc în mers la suceava

Ambulanța care a luat foc în timp ce se deplasa la un pacient.

[Sursa foto: Google]

Citeste si: FOTO- Un service auto din Curtea de Argeş a luat foc. Pompierii intervin și la această oră

Cu ajutorul pompierului, flăcările au fost stinse încă de la debut. Astfel, nu au fost afectate și alte componente ale mașinii.La fața locului s-au deplasat trei echipaje ale pompierilor militari, cu două autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD, care s-au asigurat că incendiul a fost lichidat și nu mai există pericol de reizbucnire.

Citeste si: Alertă de incendiu la Spitalul de Copii din Cluj. Pompierii au intervenit de urgență


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si