Close sidebar
Close sidebar

Ambulanta care transporta un copil bolnav, lovita in plin de un autoturism! Ce s-a intamplat cu micutul

O ambulanta care transporta un copil bolnav la spital a fost izbita in plin de un alt autoturism. Asistenta de pe autospeciala a fost ranita si a avut nevoie de ingrijiri medicale. Copilul bolnav, impreuna cu mama sa, au fost preluati de o alta ambulanta si dusi de urgenta la spital.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ambulanta transporta la spitalul din Gaesti un copil care avea febra foarte mare. In dreptul localitatii Branistea a fost izbita in plin de un sofer care a incercat sa evita o masina intrata intr-o depasire periculoasa.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

In urma impactului, asistenta de pe ambulanta a fost ranita si a ajuns la randul ei pe patul de spital. Copilul impreuna cu mama lui au fost si ei dusi la spital cu o alta ambulanta venita la fata locului.

Politistii au deschis acum o ancheta pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI