Close sidebar
Close sidebar

Ambulantele din Bucuresti nu sunt dotate cu aer conditionat. Alis Grasu: "Sunt foarte vechi, dar le pastram in stare de functionare"

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri ca va discuta cu ministrul Sanatatii, Florian Bodog, despre semnarea unui parteneriat intre minister si municipalitate, astfel incat Primaria Capitalei sa finanteze dotarea cu aer conditionat a ambulantelor care functioneaza in Bucuresti.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Voi lua legatura cu domnul Bodog pentru a stabili si a semna impreuna un acord de parteneriat, astfel incat Primaria Generala sa se implice financiar pentru dotarea ambulantelor de pe raza Bucurestiului cu aer conditionat, aparate extrem de necesare", a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea, la comandamentul de combare a efectelor caniculei.

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov Alis Grasu a spus ca se evita folosirea ambulantelor fara aer conditionat, dar numarul de masini fiind mic, atunci cand situatia o cere, sunt folosite si acele masini.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Ambulantele, desi vechi, le pastram in stare de functionare. Acordam o atentie deosebita instalatiilor de aer conditionat, sa nu scoatem in teren ambulantele care nu au aer conditionat. Dar nu avem un numar suficient de masini ca sa renuntam la ele si suntem nevoiti sa le scoatem si pe acestea", a spus Alis Grasu.

Gabriela Firea a adaugat ca in urmatoarea sedinta de Consiliu general, va fi majorat bugetul ASSMB.

"Fiind vorba despre o vara cu un specific deosebit, iar aceste solicitari au fost mult mai vaste decat in verile trecute, v-am anuntat deja ca la prima sedinta de consiliu vom suplimenta bugetul ASSMB, astfel incat aceste persoane sa fie platite prin ASSMB", a precizat Firea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI