Close sidebar
Close sidebar

Americanu din La Bloc, intervenție la inimă: ”Ăsta este criminalul tăcut. Nu te doare. Decât se rupe și într-un minut ai murit”

Emil Mitrache, cunoscut pentru rolul său din ”La bloc”, s-a operat la inimă. Acesta a descoperit că avea o aortă mărită.

Diana Bostan,

Emil Mitrache


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Am avut o intervenție pe cord deschis. Fac acum un an. Și dacă nu descopeream întâmplător, nu mai stăteam de vorbă la ora asta. Am descoperit întâmplător, da. Am avut aorta mărită. Du-te și fă și tu niște analize”,  a declarat Emil Mitrache.

Americanu din La Bloc s-a operat pe inimă

”Nu aveam nimic. Ăsta este criminalul tăcut.. Nu te doare… Decât se rupe și într-un minut ai murit. Am o clinică lângă mine, m-am dus. Vă recomand să mergeți să la un medic cardiolog chirurg..

Citește și: Un român din Italia își strigă disperarea după ce cățelușa i-a fost luată de carabinieri: „Ajută-mă să o recuperez pe Maya!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Am făcut CT-ul, mi-a ieșit, e măricică (58-60). În două luni se mărise cam 7-8 mm. Păi de la 10.000-12.000 de euro( n.r.- costă operația). Mi-a salvat viața un prieten de-al meu, mi-a zis: „Du-te, îți plătesc eu!”. A durat operația aproape 8 ore, numai până îți face legăturile să-ți schimbe circulația sângelului printr-un aparat…„, a declarat Emil Mitache, citat de  spynews.ro.

Intervenția a durat opt ore

Emil Mitrache a declarat faptul că a renunțat la tutun.

Citește și: EXCLUSIV: Manechine high-tech pentru antrenarea medicilor./Medic: ”Simularea medicală reprezintă o normalitate integrată în pregătirea profesioniștilor”

Eu am avut exact pe bază, pe inimă, mărirea. Dacă erai mai în vârstă, îți puneam una de porc, o valvă de porc. Tu mai duci și e metalică… E un mic cilindru, cu un ax pe mijloc și cu două jumătăți.

Aud tot timpul. Eu când m-am trezit, pe noptieră aveam cutiile. Uite așa am scăpat… De când am deschis ochii, după operație, nu m-a durut nimic. S-a vindecat frumos. Zici că nu am avut nimic. Niciodată nu am făcut excese. Am renunțat la țigări din ziua în care am văzut CT-ul. Este ceva genetic. ”, a mai declarat actorul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI