Anul trecut, cu puțin înainte de Crăciun, Alexandra Măceșanu a mers alături de colegii ei de la ”Dor de Românați” să-l colinde pe șeful ansamblului, Lucian Stroe. Acesta a înregistrat momentul, fără să-și dea seama că una dintre fetele din imagini nu va mai putea merge niciodată la colindat.

Alexandra Măceșanu, victima lui Gheorghe Dincă, este prima din stânga. Îmbărcată cu o ie tradițională, tânăra a cântat alături de colegi colindul ”Sus la Poarta Raiului paște turma Tatălui”.

Versurile parcă îi erau predestinate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu s-a prăbușit. A fost transportată de urgență la spital

Citeste si: Fiul lui Guță, anunț șocant despre Alexandra Măceșanu

Citeste si: Lovitură ucigătoare dată de autorități în cazul Alexandrei Măceșanu. Ce au putut să facă polițiștii chiar de Crăciun! "Au scos-o de pe listă"

Anul acesta, ansamblul ”Dor de Românați” a mers din nou la colindat prin Caracal, însă fără Alexandra.

Aproape toți tinerii care apar în filmare au dat însă share filmării realizate de Lucian Stroe, în care apare și Alexandra. Probabil că fără ea nu mai este chiar la fel.

Alexandra Măceșanu a dispărut fără urmă

Alexandra Măceșanu a dispărut fără urmă vara trecută, la câteva ore după ce a sunat la 112 și a încercat să explice unde se află casa în care este ținută cu forța.

Autoritățile au ajuns însă prea târziu și nu au mai găsit nimic. Ghoerghe Dincă le-a spus că a omorât-o și că a ars cadavrul însă familia fetei încă speră că aceasta este vie și că scenariul lui Dincă este unul fals.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si