A fost dat publicității un material video șocant în care se observă momentul în care fostul campion mondial la box este amenințat cu un pistol în plină stradă și i se fură în câteva secunde ceasul de 80.000 de euro încrustat cu diamante pe care îl purta la mână.

Citește și: "Profesoara anului" a dezvoltat o obsesie pentru un elev de 12 ani. Riscă 29 de ani de închisoare

Amir Khan ieșea dintr-un restaurant și era împreună cu soția sa când a fost jefuit, potrivit Daily Mail.

Cum s-a produs jaful șocant

Amir Khan, fost campion mondial categoria ușoară unificată și medaliat olimpic cu argint în 2004, în vârstă de 36 de ani, a fost amenințat cu arma și jefuit anul trecut, în Londra.

El a fost atacat când părăsea Sahara Grill din Leyton, estul Londrei. Ceasul de care a fost deposedat, Franck Muller Vanguard Chronograph, era din aur roz și are un preț exorbitant, de aproximativ 70.000 de lire sterline (aprox. 80 de mii euro).

Citește și: O profesoară de 41 de ani, concediată pentru imaginile nud de pe internet, și-a găsit "slujba de vis"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Imaginile au fost prezentate în timpul procesului în care sunt judecați trei suspecți: Ismail Mohamed, 24 de ani, Ahmed Bana, 25 de ani și Nurul Amin, 25 de ani, dar toți neagă că ar fi fost implicați.

Procurorii susțin că doi dintre acuzați au fost „observatori”, luând masa în restaurant pentru a urmări mișcările lui Khan și a-i transmite prin telefon celui de-al treilea când iese victima.

Jaful a durat câteva secunde

Jaful, care a durat doar câteva secunde, a fost surprins de o cameră video instalată pe stradă. În imagini se vede cum sportivul și soția, care joacă în reality show-ul de televiziune Meet The Khans de la BBC 3, merg spre o mașină care îi aștepta, condusă de prietenul sportivului, Omar Khalid, în timp ce doi tâlhari ies dintr-un Mercedes argintiu parcat în față.

Citește și: VIDEO- Rapper-ul Moș Martin- plângere penală pentru agresiune

În timp ce Khan merge să deschidă ușa din spate, un bărbat cu glugă aleargă spre el, ridicând brațul drept pentru a îndrepta pistolul către boxerul născut în Bolton.

Amir Khan a declarat că s-a uitat în țeava pistolului când tâlharul i-a îndreptat arma în față și i-a spus: „Scoate ceasul!”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Boxerul i-a dat ceasul și hoții au fugit înapoi la Mercedes, care a pornit în trombă, în timp ce martorii de pe stradă s-au grăbit spre Khan.

„Am fost foarte speriat. Am trei copii, și soția mea era lângă mine”

Khan, care s-a retras anul trecut cu un record profesionist de 34 de victorii din 40 de lupte, le-a spus juraților că soția sa a rămas „țipând și plângând” în urma jafului.

„Am fost foarte speriat. Am trei copii, și soția mea era lângă mine.” a declarat el. „Sunt un sportiv, sunt un luptător. Mereu am fost pus în cele mai grele situații când intru în ring și mă lupt cu cineva, dar asta a fost total diferit, foarte, foarte înfricoșător.” a mărturisit fostul campion.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si