Close sidebar
Close sidebar

Amira, "experimentul" doctorului Burnei, s-a fotografiat in picioare, la mall! Tanara de 19 ani si-a parasit patul de acasa si, ajutata de mama ei, s-a plimbat prin Bucuresti

Amira, tanara de 19 ani care a declansat scandalul retinerii si suspendarii medicului Gheorghe Burnei, a mers la mall.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Amira a postat, pe contul ei de socializare, o fotografie in care apare stand in picioare, sustinuta de mama ei, Emilia. Fotografia este realizata intr-un centru comercial din Bucuresti, cu doua zile inainte de Craciun. Este prima imagine in care tanara de 19 ani apare stand in picioare, de la aparitia articolului care a declansat interventia autoritatilor la Spitalul Marie Curie din Capitala si retinerea profesorului Burnei.

„Are 19 ani si 11 interventii medicale. (...) Acum locuieste in pat, intr-o casuta cu doua camere din cartierul Salaj. Liceul l-a facut tot acasa, cu scolarizare la domiciliu. A reusit sa ia bacul, dar nu stie ce sa faca cu el. Isi petrece zilele in pat. Iese foarte rar din casa, doar pe distante scurte si doar in carje. Piciorul ei stang este un membru strain, care, dupa atatea operatii, nu o mai asculta, iar coloana i s-a deformat intr-o scolioza suparatoare.

Totul a inceput de la o luxatie de sold”, se arata in articolul de pe site-ul Casa Jurnalistului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In fotografia postata pe respectivul cont de socializare se vede cum tanara isi tine piciorul stang intr-o pozitie nefireasca. Din cadru au fost scoase, insa, carjele cu ajutorul carora tanara se deplaseaza.

Indiferent de ce se vede in imaginea postata pe Facebook, suferinta Amirei ramane indiscutabila, mai ales ca in presa au fost prezentate radiografii si documente medicale care atesta starea in care a ajuns fata, dupa 11 operatii la picioare.

Mai ramane de demonstrat si culpa medicala profesorului Burnei, care i-a spus mamei fetei ca a facut tot ce a putut pentru a o face bine pe Amira. Aceasta se va stabili in instanta, cu ajutorul expertilor medicali care vor trebui sa arate daca Amira a fost sau nu un experiment.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI