Femeia este nevoită acum să petreacă doi ani și jumătate în spatele gratiilor, plus, să plătească o amendă în valoare de 300 de euro, notează jurnaliștii de la  Lecce Prima.

Citește și: O îngrijitoare a dispărut fără urmă după ce a încercat să se căsătorească cu bătrânul de care avea grijă. Femeia este acuzată că voia să fure averea bărbatului

Românca, ale cărei inițiale sun M.S., a fost găsită vinovată de înșelăciunea bătrânei pe care o îngrijea și cu care locuia încă din anul 2013. Aceasta a reușit să obțină moștenirea unei case mobilate cu grădină și un teren de 145 de metri pătrați într-o localitate situată în apropiere de Maglie. Sentința a fost pronunțată de judecătoarea Bianca Maria Todaro de la secția a doua penală din Lecce, care a impus acuzatei să plătească și despăgubiri nepoților defunctei.

Românca nu se va bucura niciodată de averea moștenită

Membrii familiei au adus acuzații împotriva îngrijitoarei, afirmând că aceasta ar fi profitat de starea precară de sănătate a bătrânei, care suferea de sindromul Parkinson, pentru a o determina să semneze un testament la data de 3 august 2018 și astfel să pună mâna pe proprietățile acesteia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO: Nicolae s-a stins din viață chiar de ziua lui, departe de casă. Românul plecase de lângă prietenii care îl sărbătoreau

Testamentele au fost anulate, iar motivele sentinței vor fi depuse în termen de 60 de zile. În prezent, judecătoarea examinează cererea făcută de avocații femeii de a executa pedeapsa prin muncă în folosul comunității, conform reformei Cartabia pentru pedepse mai mici de trei ani.

Citește și: Discriminare la cote maxime! O tânără a fost concediată din cauza culorii părului: „Un păr frumos de-ți pierzi capul”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si