Ana Birchall a dezvăluit cum cineva le-a otrăvit câinele familiei, băiatul fostului demnitar fiind foarte afectat de tragedie. Fostul ministru al justiției a postat acum câteva ore și mai multe fotografii realizate cu cățelul, în dreptul cărora a scris următoarele: 

Ana Birchall: ”Nu pot spune în cuvinte ce simt acum și ce aș face dacă aș ști cine a comis crima asta!”

”Primele si ultimile mele fotografii cu Tommy. Nu voi mai putea avea altele, nu voi mai putea avea alte momente de fericire cu Tommy, nu o sa am cum sa va mai informez cu ce nebunii face, pentru ca o minte criminala si bolnava l-a otravit ieri si aseara a murit in bratele lui Martyn! Otrava a fost atat de puternica incat, cu toate eforturile doctorului, nu s-a mai putut face nimic. Nu pot spune in cuvinte ce simt acum si ce as face daca as sti cine a comis crima asta! Andrutu este devastat!”, a notat Anna Birchall, căsătorită cu Martyn, cu care are un băiat, Andrew. 

Citeste si: Fiica lui Mircea Geoană a făcut senzaţie la o petrecere din Beverly Hills! Ana a venit îmbrăcată într-o rochie sexy cu spatele gol!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Exclusă la finalul anului trecut din PSD, Ana Birchall a fost o opozantă de seamă a Vioricăi Dăncilă, deși o perioadă a activat ca vicepremier pe parteneriate strategice în cadrul guvernului Dăncilă. Iată ce prezentare își face Ana Birchall pe blogul personal, unde își ține la curent prietenii virtuali cu noutățile din viața ei. 

Birchall
Ana Birchall și-a pierdut câinele, otrăvit de o persoană necunoscută

”Am 46 de ani, sunt căsătorită cu Martyn din noiembrie 1998 şi împreună avem o minunăţie de băiat de 17 ani, Andruţu. Am copilărit în comuna Fulga de Jos, judeţul Prahova într-o familie simplă, de ţărani, dar care mi-au dat cea mai frumoasă zestre pe care un părinte o poate da copilului său: o educaţie având la bază o scară a valorilor pe care vreau să o transmit şi eu copilului meu.”, a scris Birchall. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si