Ana Georgescu, una dintre concurentele din echipa Faimoşilor de la Exatlon, a anunţat că, din cauza problemelor medicale cu care se confruntă, e nevoită să abandoneze competiţia. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Îmi este foarte greu să vorbesc şi o să încerc să zâmbesc pe tot parcursul explicaţiei. Este un concurs foarte dur, cu multe accidentări. Am încercat să joc aşa, pentru echipa. În momentul în care am simţit că se agravează, am cerut să fiu dusă la RMN, din păcate, mi s a arătat că nu mai pot concura. Sufletul rămâne alături de echipa, însă trebuie să mă gândesc la sănătatea mea. Îmi este foarte greu să-i las în urmă. Însă sănătatea este foarte importantă", a declarat Ana Georgescu, în ediţia Exatlon 24 octombrie, când în faţa lui Cosmin Cernat a mărturisit că e nevoită să plece acasă. 

 

 

 

În această după-amiază, Ana Georgescu a ajuns în ţară. A iesit din aeroport cu zâmbetul pe buze, aşa cum ne-a obişnuit să o vedem şi la Exatlon.

A fost întâmpinată de familie şi de prieteni.

Ana Georgescu a plecat de la Exatlon! Le-a lăsat colegilor o scrisoare

Ana Georgescu a anunţat că trebuie să abandoneze competiţia Exatlon în ediţia din 24 octombrie. Şi-a luat rămas bin de la colegi şi a plecat acasă. Când s-au întors la baracă. Faimoşii au avut parte de o surpriză: Ana Georgescu le-a lăsat o scrisoare.

”Pentru Faimoşii mei, ştiu că urmează o perioadă dificilă de readaptare şi regrupare a forţelor. Mai ştiu însă că dacă este o echipă care poate să treacă şi peste asta, este echipa Faimoşilor. Nu uitati cine sunteţi înainte de fiecare zi, de fiecare meci, de fiecare reality sau testimonial. Sunteţi o echipă de campioni care au trecut prin încercări şi peste obstacole multe înainte ca acestea să fie contorizate în puncte. Fiţi puternici, eu aşa vă ştiu! Campioni am fost, campioni vom fi, campioni vom muri! Hai, Faimoşii! Leagă-le până la capăt, fii tare!”, au fost cuvintele pe care Ana Georgescu le-a scris pentru Faimoşi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si