Close sidebar
Close sidebar

Ana Laura Gonzalez, mărturisiri neașteptate! Declarații după terminarea Exatlon: "A fost un șoc. M-a sunat și..."

Ana Laura Gonzalez, concurenta din echipa Mexicului pe care Iulian Pîtea a pupat-o cu foc în timpul unei competiții internaționale, a făcut mărturisiri neașteptate.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Ana Laura a povestit pe vlog care au fost cele mai importante evenimente din 2018, despre cum a primit propunerea de a participa la Exatlon, dar și ce planuri are pentru 2019.

"Anul acesta am avut parte de una dintre cele mai tari experiențe din viața mea. La jumătatea anului am primit un telefon, în care eram invitată să particip la Exatlon.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Ei sunt părinții biologici ai lui Mario Fresh, Faimosul de la Exatlon

Fără îndoială a fost un șoc, trebuia să renunț la multe lucruri pe care le aveam planificate, dar știam că este o șansă pentru mine, să cresc, să învăț lucruri noi și să fac ceva complet diferit de ce făceam eu până acum.

Acolo am cunoscut persoane minunate.", a spus Ana Gonzalez pe contul personal de Youtube.

Interviul complet în video de mai jos.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI