O fetiţă de doi ani din județul Dolj, dispărută de acasă, a fost găsită teafără într-un lan de grâu după o oră de căutări, fiind încredinţată familiei.

Inspectoratul de Poliţie al Județului Dolj a anunțat că luni, în jurul orei 11.40, polițiștii Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Giubega au fost sesizați de către o femeie din comuna Perişor, cu privire la faptul că o femeie de 28 de ani, din aceeaşi localitate nu o mai găsește pe fiica sa, Ana-Maria Ibrain, în vârstă de doi ani.

Citește și: Un copil de 14 ani a traversat înot unul dintre cele mai mari râuri pentru a ajunge la părinți

„Întrucât dispariția minorei a venit dintr-o zonă unde şi-a făcut apariția un exemplar de urs, efective sporite de poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Băileşti şi Secţiile nr.6, 7 şi 8 Poliţie Rurală au fost mobilizate pentru găsirea minorei. De asemenea, poliţişti aflaţi în timpul liber s-au alăturat echipelor de căutare, aceştia beneficiind de sprijinul cetățenilor din comună, precum şi al jandarmilor şi pompierilor”, a transmis IPJ Dolj.

Citește și: Un bărbat de 29 de ani din Bacău, arestat după ce și-a sechestrat și bătut cu sălbăticie fosta iubită

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sursa citată a precizat că după aproximativ o oră de căutări, fetiţa a fost găsită de poliţişti în extravilanul localității, într-un lan de grâu, fiind încredinţată mamei.

Ce au transmis oamenii legii

În dimineaţa zilei de 19 iunie a.c., ora 11.40, polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizați de către o femeie din comuna Perişor, cu privire la faptul că, o tânără de 28 de ani, din aceeaşi localitate nu o mai găsește pe fiica sa, IBRAIN ANA-MARIA de 2 ani.

Întrucât dispariția minorei a venit dintr-o zonă unde şi-a făcut apariția un exemplar de urs, efective sporite de poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Băilești și Secţiile nr.6,7 și 8 Poliție Rurală au fost mobilizate pentru găsirea minorei.

De asemenea, polițiști aflați în timpul liber s-au alăturat echipelor de căutare, aceștia beneficiind de sprijinul cetățenilor din comună, precum și al jandarmilor și pompierilor.

Citește și: VIDEO- Fratele fetei de 12 ani, ucisă în apartamentul din Capitală, urmează să fie audiat

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

După aproximativ o oră de căutări, copila a fost găsită de polițiști în extravilanul localității, într-un lan de grâu, aceasta fiind încredințată mamei.

Îi felicităm pe toți cei implicați în activitățile desfășurate și pentru modul exemplar de mobilizare!

Citește și: Urmărit de poliție, un bărbat din Prahova și-a luat viața, într-un accident rutier. Un băiat de 21 de ani a pierit și el, fără nicio vină, după ce cele două mașini s-au lovit frontal


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si