Close sidebar
Close sidebar

Ana Otvoș a îmbrăcat rochia de mireasă înaintea lui Beatrice Olaru! Cum arată războinica de la Exatlon?

Ana Otvoș a îmbrăcat rochia de mireasă. Deocamdată, doar de probă.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Războinica Ana Otvoș a făcut o impresie excelentă la Exatlon sezonul 2 însă pare să îmbrățișeze cu succes și o păosibilă carieră în modelling. Sportiva a îmbrăcat, zilele trecute, rochia de mireasă, însă a făcut-o doar pentru a face reclamă unui designer. Cel puțin momentan, pentru că Ana nu a anunțat că ar avea în plan o nuntă cu iubitul ei.

Chiar și așa, se poate spune că Ana Otvoș a îmbrăcat rochia de mireasă înaintea colegei ei, Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon sezonul 2. Aceasta a anunțat că se va mărita în vara aceasta, iar anunțul a fost făcut încă din Republica Domincană.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ana Otvoș are o relație de mai mulți ani cu un bărbat pe care l-a cunoscut la sala de fitness. Cei doi împărtșesc pasiunea pentru sport și par să se înțeleagă perfect, așa că nu este exclus ca în viitorul apropiat să asistăm la o nouă nuntă în familia Exatlon.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI