Close sidebar
Close sidebar

Ana Porgras este internată în spital. Vedeta spune că nu a mâncat de două zile: „Mor de foame”

Ana Porgras a fost internată în spital. Bruneta a mărturisit că nu a mâncat nimic de două zile și moare de foame.

Georgiana Balaban,

Ana Porgras se află pe patul de spital.

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ana Porgras  trece prin clipe de coșmar. Fosta gimnastă s-a filmat pe patul de spital, însă nu a precizat ce i s-a întâmplat de fapt. Tânăra susține că nu a mâncat nimic deoarece nu are voie.

Citeste si: Cerută în căsătorie, chiar pe platoul de filmare de la “Survivor România”

Cunoscuta sportivă Ana Porgras este internată la un spital din România. Ea a anunțat pe pagina sa de socializare că se află internată la spital, însă nu a oferit mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat.

Ce se întâmplă în aceste momente cu Ana Porgras

Bruneta s-a filmat de curând, la spital, și le-a zis fanilor că moare de foame. Ea a mărturisit că nu are voie să mănânce nimic.

În prezent, medicii se ocupă de starea ei de sănătate, pentru a o pune pe picioare. „Vă pupicesc. Deci am două zile de când sunt la spital și n-am mâncat nimic, mor de foame, nu mai pot...Nu am mâncat pentru că nu am voie( explicație pentru hateri) nu pentru că nu îmi dau oamenii”, a spus Ana Porgras pe pagina sa de Instagram.

Citeste si: Ana Porgras a fost eliminată de la “Survivor România”. Kanal D, weekend de top, cu reality-ul urmărit de milioane de telespectatori

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ana a făcut numeroase sacrificii pentru a deveni campioană mondială. Cu timp în urmă, a explicat că a renunțat la copilărie și la multe lucruri doar pentru a munci din greu să ajungă la un nivel superior în domeniul în care a făcut performanță.

Citeste si: Cum a slăbit Roxana Nemeș peste 15 kilograme. Ce dietă a urmat Faimoasa din emisiunea Survivor România 2021

Sportiva a avut și probleme de sănătate și s-a ales cu răni grave în urma sportului pe care îl practică, dar s-a recuperat, cu greu însă, și nu a lăsat sportul deoparte.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Gimnasta Ana Porgras.

[Sursa foto: Instagram]
„Cel mai greu moment a fost când, după un campionat european, mi-am rupt peroneul. Aia a fost cea mai grea accidentare pentru mine ca gimnastă, am stat pe tușă șase luni. O gimnastă și dacă nu face două zile antrenamente își pierde din „formă. Mi-a fost extrem de greu să îmi revin, trăgeam de mine la propriu. Când a urmat o medalie de aur la bârnă, am realizat că a meritat efortul și mi-am dorit să continui să fac performanță în gimnastică.”, spunea Ana Porgras pentru Viva.ro.

Citeste si: Ștefan Ciuculescu, planuri neașteptate pentru anul ce urmează! Bianca Comănici l-a dat de gol: „Vrea să se căsătorească!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI